Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit rosszul csinálok? Vagy a csajok nem buknak a közhiedelemmel ellentétben a magas pasikra?
Szerintem is inkább neked kéne kezdeményezni és nem várni azt a bizonyos sült galambot!!
Ha észreveszed hogy figyel egy lány téged, nyugodtan menj oda, nem kell félni semmitől!
A probléma csak az, hogy engem a magasságom miatt figyelnek az emberek, nem pedig azért mert éppen "tetszem" nekik.
Egyébként többször próbálkoztam a szemező lányokkal, de egyszer sem jött be, pedig nem nyomulós a szövegem.
Mert még nem találtad meg az igazit. Én 33vagyok és tavaly sodort össze az élet a 192cm-es Párommal. Mindig is magas Pasira vágytam, de elkerültek.
A mérete mellett az a jó, hogy nem csak a magassága miatt lehet Rá felnézni. :) Nekem Ő testesíti meg az IGAZI FÉRFIT, mindent megtaláltam Benne, amire csak vágytam :)
Hogy a kérdező lássa, hogy nincs egyedül:
194cm magas vagyok, mégsem vagyok sikeres a csajoknál. Valószínű a kisugárzásomban van a hiba, de önbizalmat nem lehet venni sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!