Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a csajok az ilyen pasikra?
Miért buknak a csajok az olyan pasikra akik"menők"(cigi, pia, drog stb.) meg bunkók, minimum 5 tantárgyból állnak bukásra...vajon az ilyen srácokból mi lesz felnőtt korukban, hogy fognak eltartani egy családot?
16/F
Van egy mondás,vagy nem tudom mi,de szerintem nagyon igaz:
"Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. Akik sosem
javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem
unalmasak.
Á, dehogy változnak. Kicsit még meg is aláznak. Várni kell
rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük.
Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők
azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket
kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket
választjuk.
A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük
nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk.
Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán
jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne
legyen hatással."
" így sajnos sosem
unalmasak. "
Ja, izgulhatsz azon, hogy miután hazaért, részegen lekever-e egy nagy pofont.
ma 20:45
Nem mindegyik pasi bunkó, de mindegyik dugni akar:)
@21:02
Tisza Kata idézet.
Amúgy szerintem nem így van, ahogy itt sokan írják. Az a baj, hogy mindenki egyből sztereotipizál, és a legrosszabb rémképeket vetíti ki az agyacskája. Itt csupán arról van szó, hogy a fiatal csajok szeretik az aktív, bulizós srácokat, akik hétvégén nem otthon ülnek (igen a pia hozzá tartozik egy bulihoz, de ez a szüleinknél sem volt máshogy, nem újdonság - nézzétek csak meg mi volt a 60-as, 70-es években), cigiznek (ez sem feltétlenül jellemző, de ettől nem lesz rosszabb ember), és drogozik (elszív néhány füves cigit, ki ne próbálta volna, esetleg bekap egy bogyót, nem heroinistákról beszélünk!). Szóval arra akarok kilyukadni, hogy tessék ÉLNI (józanul is lehet, láttam rá sok példát), nem pedig befordulni, és akkor nem veszed el magadtól az esélyt, hogy találkozz egy normális lánnyal. Ugyanúgy buknak az extrém sportokra is, ha esetleg példát akarsz a józan "rosszfiúkra".
26/F
én is hasonló cipőben járok, 15 éves vagyok, egész jól tanulok, nem cigizek, piálok, jól öltözködöm, van humorom, helyesnek mondanak, de mivel nem fetrengek be*aszva az árokparton, nem járok féktelen bulikba, csak a barátaimmal ide-oda nepközben, de éjjel nem...
remélem érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!