Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szeretne tőlem ez a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretne tőlem ez a fiú?

Figyelt kérdés
Jó ideje ismerősök vagyunk, olykor-olykor írunk egymásnak és beszélünk pár mondatot, nem vagyunk közömbösek egymásnak de az élet mindig úgy alakítja, hogy nem sodródunk egymáshoz közelebb. Ő is mással próbálkozott és én is, de mindig szemmel tartottuk a másikat. Kedvesen érdeklődött, volt, hogy próbált udvarolni de sosem volt jó az időzítés. Nem találkoztunk egyszer sem, egészen mostanáig. Sokszor már és most újra feltette a kérdést, hogy találkoznék -e vele? Nem vagyok túl spontán ember, de éreztem, hogy most jó lesz az időzítés neki is és nekem is. Félve de mégis örömmel mentem el a késő esti találkozóra. Barátinak indult, aztán egyre inkább esett szó arról, hogy mi lesz ezek után velünk. Beszélgetés közben,többször megfogta a kezem és húzta a szájához és puszilgatta....ez valami jel volt? Igazából ami ennél jobban aggaszt, hogy közben azt ecsetelte, hogy fél, hogy belém szeret, aztán, hogy fél attól, hogy bántani fog és kössünk alkut mert tanácstalanok voltunk hogyan tovább. Beszélgessünk, ismerkedjünk és ha kialakul valami érzelem azt közöljük a másikkal azonnal. Hajnalig beszélgettünk, jó volt együtt, elköszönéskor csak egy ölelés volt. Azóta én írtam neki többször is amikre tőszavas válaszokat kaptam,azóta nem ír, nem keres...de minden napi történetemet csekkol! Szerintetek? Mi volt a kéz csókolgatás, kéz simogatás és most mi ez a ghostingolás? Mit tehetnék én?

dec. 18. 12:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem, azóta semmi

Tehetnék én valamit?

dec. 18. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
dec. 18. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket, akik alig-alig válaszolnak, jobb elkerülni. Ha tényleg érdekelnéd, keresne. Gondolom azért is mondta, hogy esetleg megbánt, mert nem tiszták a szándékai
dec. 18. 18:49
 14/20 anonim ***** válasza:

"közben azt ecsetelte, hogy fél, hogy belém szeret, aztán, hogy fél attól, hogy bántani fog"

Tegyük fel, hogy a bántás itt csak annyit jelent, hogy csak játszadozik veled, tehát megkefél párszor, aztán lelép.

A mondat első felének meg akkor lenne értelme, ha éppen ő, vagy mindketten párkapcsolatban élnétek, amit nem akarna felrúgni a kedvedért, akkor sem, ha történetesen belédszeretne...

dec. 18. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél, mit szeressen tőled?
dec. 18. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Pár gyors menetet.
dec. 18. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Uralni akarja a testedet és az elmédet.
dec. 18. 23:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Szenvedélyes szexet, aztán azt, hogy bűntudatod legyen, aztán szenvedélyes szexet, aztán azt, hogy bűntudatod legyen... és így tovább...
dec. 19. 00:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Fényesre kefélni a szép puncidat.
dec. 19. 08:26
 20/20 anonim ***** válasza:

"Hajnalig beszélgettünk, jó volt együtt, elköszönéskor csak egy ölelés volt."

Mégis hol tudtatok hajnalig beszélgetni? Nálad, vagy nála?

dec. 19. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!