Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá, hogy szeretne e még tőlem valamit?
A nyár végén randiztam egy férfival, akit régebb óta ismerek, noha ezelőtt nem találkoztunk személyesen.
Olyan 1,5 hónapot randiztunk, szerintem jól azonos volt a szimpátia illetve a vonzalom. A munkahelye azonban az ország másik feléhez köti, így ingázik a főváros és a munkahelye közt, így szeptember óta nem találkoztunk. Többször úgy gondoltam, hogy akkor ebben ennyi volt, de olyankor mit ad isten, mindig ír és keres hogy beszélgessünk, azonban egy találkozót azóta se sikerült lebeszélni. Én pedig nem szeretnék se túl rámenősnek se erőszakosak tűnni. Főleg, mivel ebbe a randizásba is úgy mentünk bele eredetileg mind a ketten, hogy nem feltétlen párkapcsolat a cél, csak hogy jól érezzük magunk együtt. Így nem tudom hogyan tudnék úgy érdeklődni nála, hogy megtudjam merre tart ez a dolog, de ne legyek túl erőszakos.
Szerintem simán rákérdezhetsz, nem fogod elijeszteni.
Legalább megtudod hányadán álltok.
Mi merre tart?
Egy ingazos pasival minden minden ilyen amig ingázik.
Le van beszelve hogy komolyat nem is lehetne igy.
Akkorhát amikor tud majd jon, es további randik, vagy felhívod magadhoz szexelni, aztan tovabbi várakozás.
Ebben ennyi a kapacitas.
Gondolom nem azert tesz ki magáért a randikkal hogy aztan tarsasjatekozni hivd fel.
Ingázos pasit felesleges faggatni olyanokrol, juj nem e szerelmes e, akar e, majd' meghal e erted.
Ne várj ilyeneket meg hasonlokat se.
Normalis kapcsolatra keptelen helyzet. Es egy no miatt nem fog feomondani. Keresne olyat akkor, aki helyben van, HA normalis kapcsolatot akarna.
Valszeg nem veletlenul ismerkedik eleve az orszag osszes TÁVOLI szegletében, hogy ne legyenek a nyakán.
Mellette is eleve ketesni kéne.
Meg lett beszélve hogy ez egy ilyen várakozos kapcsolat.
Ha jonne is, utana megint nem lesz egy hónapig.
Ezt neked kell tudnod hogy neked ez fekszik e, es hogyan. Es nem neki.
Neki johogy az is megfelelne ha havoonkent vársz ra. Az meg igy néz ki hogy hol van hol nincs.
Le van targyalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!