Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után ez oké, vagy aggódjak?
Ismerkedek neten, most először eléggé bejön egy férfi, sőt. Soha senki ennyire ilyen rövid idő után nem fogott meg így. Már az írogatásnál is kicsit más érzés volt, mint másokkal beszélgetni. Aztán találkoztunk, egyszerűen fogdosni akartam beszélgetés közben a kezét. Örültem, hogy összeért a könyökünk sétálós beszélgetés közben, akkor is, ha kabátban voltunk. Nyilván nem fogdostam direkt, nagyon creepy lett volna, de nehéz volt megállni. Lesz második randi is. Úgy tűnik ő is örül nekem, bár kevésbé érintős típus.
Nyilván nem vagyok szerelmes. Még tiszta fejjel próbálom végiggondolni a helyzetet, hogy mégis mi az, amit ő sikeresen megmozdított, ami eddig másnak nem ment. Az előző kapcsolatom vége felé az érintést már teljesen kerültem. Az elején sem közeledtem ennyire.
Aggódjak, túl gyorsan alakul ez bennem, vagy teljesen normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!