Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők randiznának olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők randiznának olyan férfival aki utálja a gyerekeket?

Figyelt kérdés

- Amellett meg nem is akar

- Idegesíti a magát produkáló sikongató kisgyerekek, csecsemők

- Dzsetvás vakarcoknak hívja őket

dec. 8. 17:32
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Cigánnyal eleve nem (vagy olyannal, aki azt a kultúrkört képviseli) "Dzsetvás vakarcoknak hívja őket"

De amúgy se. Senkivel, akinek az utálkozás a mindennapjai része. Mindegy, hogy az állatokat, gyerekeket, öregeket, melegeket, cigányokat, politikusokat, egyebeket "kell" szídnia lépten nyomon.

Én a vidám, kiegyensúlyozott embereket szeretem Ebenezer Scrooge karaktere csak a karácsonyi énekben szórakoztató, a mindennapokban csak simán nyomasztó.

dec. 8. 17:37
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
Csak ilyen jöhetett szóba. Már van párom, úgyhogy nem aktuális.
dec. 8. 17:48
 3/17 anonim ***** válasza:
45%
Én is utálom a kölyköket. Csak olyan férfiakkal ismerkedek, akiknek nincs és nem is akarnak ivadékot.
dec. 8. 17:54
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Én nem akarok gyereket, de az ideggyenge felnőtteket sem szeretem. Én is felhangosítom a zenét, ha visítozni kezd mellettem egy gyerek, nem arról van szó, de ennyi.
dec. 8. 18:35
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
A legtöbb nem.
dec. 8. 19:17
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Én is utálom őket.

De ez az elnevezés visszataszító.

dec. 8. 19:27
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Én sem szeretem a gyerekeket és nem is akarok. Utálom, hogy hangosak, meg hogy ma a szüleik azt gondolják, mindent megtehetnek, csak mert van egy kölykük (erről persze nem a gyerek tehet,)

Viszont, aki túl frusztrált és kb meg tudná őket ölni, azokkal nem ramdiznék.

dec. 8. 19:47
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

Nem arról van szó, hogy utálom őket, de Nem kell gyerek.

Szóval max ha rokon vagy közeli barát gyerekéről van szó akkor muszájból 1 órát elviselek de nehezen. Ezt is csak miattuk.

De saját minden napra ki van zárva! És 1 óra elég belőlük.

Neked a stílusoddal van a legnagyobb gond.

dec. 8. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Én sem akarok, és idegesítenek is. Lehet érzéketlennek hívni, de semmit nem mozdít meg bennem egy baba vagy kisgyerek, egyszerűen teljesen semlegesek nekem. Anyának teljesen alkalmatlan lennék, és soha nem is vágytam rá. Ellenben a “Dzsetvás vakarcok” kifejezés is olyan képet fest nekem, akivel nem szívesen kezdenék.
dec. 8. 20:22
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
Férjem felnőtt lánya mondta hogy nem tehet róla hogy utálja a gyerekeket (van egy kisfiunk), nem haragszom rá ezért, csak mi nagyon különbözünk.
dec. 8. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!