Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők randiznának olyan férfival aki utálja a gyerekeket?
- Amellett meg nem is akar
- Idegesíti a magát produkáló sikongató kisgyerekek, csecsemők
- Dzsetvás vakarcoknak hívja őket
Cigánnyal eleve nem (vagy olyannal, aki azt a kultúrkört képviseli) "Dzsetvás vakarcoknak hívja őket"
De amúgy se. Senkivel, akinek az utálkozás a mindennapjai része. Mindegy, hogy az állatokat, gyerekeket, öregeket, melegeket, cigányokat, politikusokat, egyebeket "kell" szídnia lépten nyomon.
Én a vidám, kiegyensúlyozott embereket szeretem Ebenezer Scrooge karaktere csak a karácsonyi énekben szórakoztató, a mindennapokban csak simán nyomasztó.
Én is utálom őket.
De ez az elnevezés visszataszító.
Én sem szeretem a gyerekeket és nem is akarok. Utálom, hogy hangosak, meg hogy ma a szüleik azt gondolják, mindent megtehetnek, csak mert van egy kölykük (erről persze nem a gyerek tehet,)
Viszont, aki túl frusztrált és kb meg tudná őket ölni, azokkal nem ramdiznék.
Nem arról van szó, hogy utálom őket, de Nem kell gyerek.
Szóval max ha rokon vagy közeli barát gyerekéről van szó akkor muszájból 1 órát elviselek de nehezen. Ezt is csak miattuk.
De saját minden napra ki van zárva! És 1 óra elég belőlük.
Neked a stílusoddal van a legnagyobb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!