Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a Randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a Randit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kéne egy kis segítség, mert tanácstalan vagyok. Van egy Lyukas fogam elől, és két hete kb kértem is időpontot Fogászatra, de csak Január végre kaptam. Viszont egy hete megismertem egy lányt neten, és elhívtam randizni most hétvégre, de nem igen szeretnék így, lyukas foggal elé állni és igénytelennek tűnni ez miatt. Illetve számomra is elég kellemetlen így mosolyogni / nevetni. Szerintetek lemondjam a randit, vagy írjam meg neki hogy "Basszus...csak Januárra adtak időpontot a fogászatra" és ha találkozunk akkor érteni fogja miért?

24/F

dec. 9. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy mi a helyzet! Ne mondd le a randit!
dec. 9. 17:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Említsd meg neki írásban ezt. Aztán a randin is. Én egyszer első randiztam olyannal, akinek előtte 3 nappal varrták össze a fejét, mert beverte, mondta, hogy hajat sem tud mosni egy ideig. Összejöttünk :D
dec. 9. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Akár úgyis elmondhatod a dolgot, ahogy példaként írtad.

A lényeg, tudasd vele - ezzel magadat is megnyugtathatod, hiszen te megtettél mindent, hogy ne érje meglepetésként.

+állj hozzá pozitívan a szituációhoz. Ha ilyen szituban képes lenne negatívan hozzád állni, szíve joga, de legalább előbb kitudódik, hogy nem fog vonzódni hozzád, ha nem a legjobb formádban vagy. ha pedig ennek ellenére is szimpatikus leszel neki, akkor nyert(ebb) ügyed van, akkor tényleg te érdekled és nem felszínes a csaj.

Mindenképp win-win.

A randik végülis ezért vannak, hogy kiderüljön, hogy passzoltok-e, ez pedig tök jó alkalom, hogy kiderüljön, főleg úgy, hogy belátható időn belül amúgy is túl lennél ezen a dolgon, szóval kb ez a probléma már "meg van oldva" csak 2 hónapot kell várni. (kb mint a tanmesékben, ahol koldusként keresi a gazdag a párját)

dec. 9. 17:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Így fogok tenni és megírom neki a szitut :D
dec. 9. 18:14
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
De hogy a fenébe látszik egy lyukas fog? Ne már… Azt szóba lehet hozni, hogy fogászati kezelés előtt állsz, de tényleg nem értem, egy szimplán csak lyukas fogat, ami nem rohad, nincs kihúzva, hogy venne észre a randipartner.
dec. 9. 18:18
 6/14 anonim ***** válasza:
35%
Lyukas vagy rohadt??
dec. 9. 18:37
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 kb másfél hónapja lyukadt ki, egy kicsit elkezdett szuvasodni. Próbáltam minnél hamarabb figyelmet szentelni rá, bár akkor még nem volt csaj a képben. Illetve ha előbb is tudtam volna kérni időpontot, több mint valószínű, hogy idénre már nem kaptam volna.
dec. 9. 19:10
 8/14 A kérdező kommentje:

UPDATE:

Megírtam neki, és tök kedvesen fogadta hogy őszinte voltam vele, és mondta hogy az ilyen apróságok nem zavarják, főleg ha teszek is ellen.

dec. 9. 20:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Jaj de jó 😍
dec. 9. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
40%
Akkor szabad a pálya, tessék rendesen meqqúrni mikor oda kerül a sor.
dec. 9. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!