Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a megbeszélt időpont előtt 2 órával lemondja a randit fejfájásra hivatkozva, az valójában nem akar találkozni?
Ha migrenje van akkor jobb ha nem taliztok amig rendbe nem jon
Kerdezz ra...
Azt nem mondta, migrén-e, de vett be fájdalomcsillapítót, de még nincs jól. Elhalasztaná a randit.
Simán lehet, hogy nincs semmi a dologban, de én már annyi hasonlóval találkoztam, h bizalmatlan lettem.
Na ugye!
Köszi, hogy írtatok!
Nalam van az a migren amikor hanyok es jarni alig birok...
Szoval nem biztos h egy szem gyogyszer segit. Sok sem. Sot olyan napokon semmi nem segit. Tul kell elni. Ennyi.
Írta, hogy holnap szeretne találkozni.
De miért van mégis rossz érzésem?
Ennyiből szerintem ne vonj le semmilyen következtetést, lehet hogy tényleg csak a feje fájt, de az is lehet hogy nem akart találkozni.
Vannak szemét férfiak és nők is, de várd ki mi lesz belőle, nemsokára úgy is kiderül hogy ő melyik kategória. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!