Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál egy férfival, aki 2 órával megbeszélt időpont után rád ír, még ül a "tárgyaláson" . És ezt nem először? Elnézed, megérted, dobod?
Kidobnám a francba. Ne velem szórakozzon.
Egy tárgyalás elnyúlhat, nem vitás.
De akkor ne aznap akarjon találkozni.
Tiszteljen meg annyival, hogy nem néz hülyének.
Ezt lehetett volna írni a megbeszélt időpont előtt is 1-fél órával, hogy bocs de el fog tolódni.
Ha sokadjára csinálja, akkor jelezd neki, hogy ez így nagyon udvariatlan és ne tegye. Ha továbbra is ezt csinálja, akkor búcsúzás.
Mint a huzat
Vagy jatekokat jatszik vagy egy se..
Regen meg elneztem volna. Ma mar egy eselye van, masodjara repul, mert nem vagyok neki eleg fontos, ha 2 oraval kesobb kepes csak irni.
Elhiszem, hogy elhuzodhatnak targyalasok, de akkor olyan napra beszeljunk talit, amikor teljesen szabad.
Ez nem kell, eleget vartam mar masokra, eleg volt.
Semmibe venném.
Ki ez? Valami miniszter?
Előző kommentre: Ez már lassan "elnöki ügy"! 😎🤣🤣(Olyan hansúllyal, mint ahogyan Pamkutyáék mondják.)
Többet nem is tudok írni, mert előttem, már frankón megírták.
Értékeld te magadat annyira, hogy "nem"-et mondasz. Ha te vagy a pali, értékeld a nőt annyira, hogy nem csapod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!