Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi a megbeszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi a megbeszélt időpont előtt 2 órával lemondja a randit fejfájásra hivatkozva, az valójában nem akar találkozni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 23:01
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Remélem is, hogy csak hiszti, a múltban hasonló eseteknél kivétel nélkül mindig beigazolódott, hogy más nő van a dologban.
2021. okt. 25. 01:31
 22/35 anonim ***** válasza:
59%

Ez ám a remek leendő kapcsolat 😅 valami közbe jön és egyből "áááá biztos más nővel találkozik" szép kis bizalommal vágnátok bele.

Figy' ha ez az alapkoncepciód akkor szerintem ti NE találkozzatok holnap, de máskor se.

2021. okt. 25. 02:02
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Talán abban bízott, hogy estére elmúlik, és nem akart panaszkodni. Nem biztos hogy terhelni akart téged így az ismerkedési fázisban a fejfájásával.

Remélem, hogy nem leszek lepontozva, mint a 18-as hozzászólásom, én csak egy más szemszögből nézem ezt a helyzetet.

2021. okt. 25. 03:01
 24/35 anonim ***** válasza:
91%
Lehet csak nagyon rágörcsölt a találkozóra,és megijedt,félt...és ezért kitalált valamit,és meghátrált a találkozástól.
2021. okt. 25. 06:00
 25/35 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontoztam le.

Nekem minden válasz hasznos, még ha ellenségeskedő is.

Na remélem, ma kiderül vmi…

2021. okt. 25. 07:36
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer hogy egy nagyon szimpatikus csajjal volt randim megbeszélve(jó ha 3 évente van 1 randim). Előző este sajnos úgy berúgtam hogy iszonyat beteg lettem. Nagyon ritkán iszom, szóval engem nagyon megviselt. Nem tudtam elmenni a randira...😔

Sajnos bepótolni sem tudtuk.

Szóval lehet valaki olyan rosszul hogy valóban nem tud elmenni.

2021. okt. 25. 08:45
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért van az a fejfájás, amikor szart sem ér a gyógyszer. Nekem 1x volt ilyen, hányingerem volt és szédültem. Akkor semmi pénzért nem mozdultam volna ki otthonról. Lehet, hogy nagyon szarul van.

Egy sima fejfájás az nem téma, de ugye nem tudjuk mennyire van rosszul.

2021. okt. 25. 09:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Miért agyald túl?

Ma nem találkoztok.

Ha holnap ír hogy neki jó, akkor meg találkozz vele azt kész.

Felesleges szerintem itt találgatni. Az igazsagot csak Ő tudatja.

2021. okt. 25. 10:33
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Bárki, bármit mond, ezek összességében rossz jelek. Akkor szar már ez, hogy egyik nap még beszéltek, fasza minden, utána hirtelen eltunik, megy a bullshit. Persze lehet, hogy tényleg szarul volt, ennek is van 20% esélye kb.
2021. okt. 25. 10:34
 30/35 A kérdező kommentje:

Na kiderült, újra képbe jött az exe, de attól még velem is akarna majd találkozni.

Ennyit a “hisztiről”…

Köszönöm azoknak, akik kulturált hangnemben írtak!

2021. okt. 25. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!