Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a megbeszélt időpont előtt 2 órával lemondja a randit fejfájásra hivatkozva, az valójában nem akar találkozni?
Akkor találkozzak vele holnap?
Elment a kedvem tőle teljesen.
Nem első randi, hanem a 3. lenne.
Első 2-n nagyon lelkes volt, napközben is végig írogattunk egymásnak. Alig várta a mai alkalmat.
Viszont előtte semmit nem írt egész nap, gondoltam is rá, h tuti le fogja mondani este. Erre ráírtam randi előtt, hogy ugye akkor este a megbeszélt helyen?
Erre írt, hogy jaaa, most ugy néz ki, hogy megfájdult a feje, és halasszuk holnapra.
Adj még egy lehetőséget neki.
Alig voltatok még együtt.
Eleve el fogja majd mesélni, mi történt. Ha nem, akkor kérdezz rá.
Ki fog derülni, hamarosan.
Ha neked lenne erős migréned, mi lenne az elvárásod felé?
Hogy megértse ezt a helyzetet, vagy hogy emiatt többet ne akarjon tőled semmit?
#17 nemtől függetlenül gondolom így!!!
#18 teljesen igazad van, viszont a hirtelen “eltűnése” akkor is elbizonytalanított, megírhatta volna magától is, hogy rosszul van, előző 2 napot végig leveleztük, nem értem, miért csak rákérdezésre mondta a nap végén.
Alap, hogy megértek egy ilyet, ha az megfelelően van kommunikálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!