Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a Randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a Randit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kéne egy kis segítség, mert tanácstalan vagyok. Van egy Lyukas fogam elől, és két hete kb kértem is időpontot Fogászatra, de csak Január végre kaptam. Viszont egy hete megismertem egy lányt neten, és elhívtam randizni most hétvégre, de nem igen szeretnék így, lyukas foggal elé állni és igénytelennek tűnni ez miatt. Illetve számomra is elég kellemetlen így mosolyogni / nevetni. Szerintetek lemondjam a randit, vagy írjam meg neki hogy "Basszus...csak Januárra adtak időpontot a fogászatra" és ha találkozunk akkor érteni fogja miért?

24/F

dec. 9. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hajrá hajrá!
dec. 9. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
Már ne haragudjatok, de egy fog nem 1 hónap alatt lyukad ki! Hát ha nekem ezt megírná valaki, hanyadt homlok menekülnék! Igénytelen vagy, nem jársz rendszeresen fogorvoshoz, különben már szuvasodási fázisban észrevennék. Számomra ez végtelenül taszító, és ez nem fog téged megmenteni egy igényes nőnél. A másik, hogy lehet telefonálni más fogorvoshoz is, aki 1-2 héten belül ad időpontot, nem 1 hónapig ülni lyukas foggal..
dec. 9. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:

12: Ugyan nem az én kérdésem, de tényleg rohadtul érdekelne továbbra is, honnan a büdös fenéből látjátok a lyukas fogat?

Amúgy, csak mondom, én járok évente ellenőrzésre, ha meg van panasz, akkor egyértelmű, és bizony, ért már meglepi pozitív és negatív irányból is, azaz, pl. semmi kellemetlenségem nem volt, és kiderült, hogy lyukas két fogam, máskor meg, amikor biztos voltam benne, hogy vmi markánsabb gond lesz, kiderült, hogy semmiség.

dec. 9. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
A kérdező foga nem lyukas hanem rohadt. Na az látszik elöl mikor kezd kirohadni a két metszőfog közötti rész.
dec. 10. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!