Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy valaki az utolsó pillanatban lemondja a randit?
Figyelt kérdés
Volt valaki, aki neten ismerkedtem meg, hetekig beszélgettünk, webkamoztunk, ma lett volna az első randink, de egy mondvacsinált okkal lemondta. Tegnap este még azt írta nagyon várja, alig várja. Ma 2 órával a tali előtt jött egy viber üzenet, hogy mégse. nagyon összetörtem, én még nem voltam így. Minden csak kamu volt végig, amit mondott és írt?2024. febr. 4. 09:41
1/12 anonim válasza:
Valószínú kamu, elég gyakori, ha az egyik csak játszik a másikkal.
2/12 A kérdező kommentje:
Mire jó ez a játék?
2024. febr. 4. 09:45
3/12 anonim válasza:
Valószínű szórakozik, vagy aki jobban bejön, inkább annak ad esélyt.
4/12 anonim válasza:
14 tinder randi alatt nem volt ilyen
Csak egyszer innen gyakoriról de hát itt elmebeteg mindenki
5/12 anonim válasza:
Mégis elmentél volna vele randizni :D
6/12 anonim válasza:
Akkor még reménykedtem benne hogy ő egy kivétel.
Persze nyilván nem mindenki de na
7/12 anonim válasza:
Nagyon gyakori.
Az ilyen emberek nem is gondolják komolyan az egészet, csak szórakozik. Vagy valamiben kamuzott és eszébe sem volt találkozni, mert akkor kiderül. Hogy ennek ellenére miért vezet meg, nem tudom, talán egy kicsit ő is beleéli magát, aztán megfutamodik.
8/12 anonim válasza:
Sokan vannak akivel beszèlgetès soràn minden rendben de aztán huss meggondolják magukat.
9/12 anonim válasza:
Örülj neki, hogy időben kiderült. Legalább nem kellett vele parádéznod nyilvánosan, több órát megspórolt neked, és időben megmutatta, hogy nem ő a te embered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!