Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha a csajod az utolsó pillanatban lemondja az esti szexet, az milyen érzés?
Figyelt kérdés
Előző nap, még ő hozza fel a dolgot, hogy akkor majd több időtök lesz. Vagy aznap többször is utal rá, hogy majd este...., te meg várod az estét mikor majd a barátnőd, párod hazaérjen és együtt legyetek. Közben persze egész nap ott a késztetés, hogy kiverd magadnak, de nem mert estére tartogatod. Erre meg este megkapod, hogy mégsem lesz semmi. Mit gondoltok ilyenkor? Nem dühítő az ilyen, mikor felhúzzák az embert, és nem lesz semmi?2021. márc. 29. 09:29
1/13 anonim válasza:
Engem is felbosszant. A nők nagyon változékonyak, ez van.
2/13 anonim válasza:
DE! Ilyenkor vagy kiverem, vagy ha van annyi időm, akkor elmegyek qrvázni.
3/13 anonim válasza:
mivel nő vagyok így csak azt tudom leírni hogy milyen amikor a pasi mondja le: borzalmas
5/13 anonim válasza:
Elég gyötrelmes érzés. Olyankor egy szarnak érzem magam
6/13 A kérdező kommentje:
Engem is rohadtul lehangolt, pláne, hogyha egész nap húzza az agyam, aztán este 11-kor még nyomja a facebookot, miközben én meg hajnalban kelek. Dühömben be is zártam a hálószoba ajtót, aludhatott a nappaliban.
2021. márc. 29. 09:40
7/13 anonim válasza:
Mivel nem érdekel, meglesz/megvolt dugva aztán mi derült ki? Pont erre vágyott, egy kis "erőszakra". Ugyhogy nem érdemes ennek bedőlni, papucsgenerátor viselkedés.
8/13 anonim válasza:
Előző kapcsolatomban ez megszokott volt, én úgy voltam vele, hogy mivel egy nap 3x kívánom, igy 3x vertem ki. Aztán már akkor se volt szex mikor akarta, elmentem aludni. Aztán vége is lett nem sokra rá.
9/13 anonim válasza:
Nyilván minél inkább rákészültem, annál csalódottabban veszem tudomásul, hogy elmaradt a szex. Ugyanakkor az őszinte vágyat és lelkesedést ugyanis nem lehet garantálni, anélkül pedig egy szánalmas vergődés az egész. Szóval még mindig jobban örülök, hogy nyíltan lemondta, mintha belement volna valami kényszeres színjátékba.
30F
10/13 A kérdező kommentje:
Nekem speciel már nincs meg a folyton facebookozós élettársam, de tegnap a mostani barátnőm szórakozott hasonlóan, és este mondta le a találkozót, pedig előtte ő jött azzal, hogy most bőven lesz időnk a szexre, mert nem megy reggel dolgozni.
2021. márc. 29. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!