Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek tényleg rossz ha az elélvezés előtti pillanatban a lány abbahagyja a kényeztetést teljesen? Milyen érzés az?
A barátom utálja ha ezt csinálom neki... azt mondja az nem is igazi élvezés úgy... viszont én meg szeretem mert utána pár perc és megint "akcióra" kész :)
Ha meg olyankor tovább kényeztetem, monduk kézzel, vagy lovaglok akkor nagyot élvez de utána lelankad és bepunnyad és nincs több szex.
Vajon tényleg olyan rossz neki vagy csak mondja? Olyankor van h csak kifolyik ami vicces.. de van h ugyanúgy kilövell. Mert folyton becsap, pl. olyanokkal h ha felizgul rám de nincs szex v nem élvez el akkor az fáj neki meg ilyenek de aztán megtutam más fiúktól h ez nem is igaz :)
Valóban idegesítő, de lehet ügyesen is csinálni. Hasonló módszerrel el lehet érni azt, hogy ne élvezzen el, viszont az ondója kicsorogjon (nem lüktetve).
23/F
Nem fáj utána, de azért napokig nem lehet ezt csinálni.
Egyébként meg nagyon frusztráló, a pasid helyében én gerincre vágnálak, és jól megadnám, ami jár neked.
Tudom, mert néha a párom is pont elélvezés előtt hagyja abba a nyalást... jó, utána hatalmasat élvezek a péniszétől, de iszonyat szar érzés.
Minden barátnőmtől ezt kértem de soha nem tartják be...
Aztán most38évesen van egy szeretőm aki végre figyel rám!!! És megáll mielőtt elmennék...mámor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!