Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok nektek tényleg rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek tényleg rossz ha az elélvezés előtti pillanatban a lány abbahagyja a kényeztetést teljesen? Milyen érzés az?

Figyelt kérdés

A barátom utálja ha ezt csinálom neki... azt mondja az nem is igazi élvezés úgy... viszont én meg szeretem mert utána pár perc és megint "akcióra" kész :)

Ha meg olyankor tovább kényeztetem, monduk kézzel, vagy lovaglok akkor nagyot élvez de utána lelankad és bepunnyad és nincs több szex.

Vajon tényleg olyan rossz neki vagy csak mondja? Olyankor van h csak kifolyik ami vicces.. de van h ugyanúgy kilövell. Mert folyton becsap, pl. olyanokkal h ha felizgul rám de nincs szex v nem élvez el akkor az fáj neki meg ilyenek de aztán megtutam más fiúktól h ez nem is igaz :)

2017. febr. 22. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valóban idegesítő, de lehet ügyesen is csinálni. Hasonló módszerrel el lehet érni azt, hogy ne élvezzen el, viszont az ondója kicsorogjon (nem lüktetve).

23/F

2017. febr. 22. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs, el kellett volna olvasnom végig.
2017. febr. 22. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
de igaz,és szar,ez kinzás a baridnak igaza van.
2017. febr. 22. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Én imádom. Órákig hagynám hogy csináld élvezés nélkül. Kikötözve az igazi.
2017. febr. 22. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Ruined orgasmkent ismert bdsm temaban. Engem nagyon izgat, ha igy "elvezek" el, egybol johet kovi. De eddig csak magamnak vvolt szerencsem csinalni. :/ 17f sub
2017. febr. 22. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon frusztráló, volt hozzá szerencsém párszor. nem jó dolog.
2017. febr. 22. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha sokáig izgalmi állapotban van és nem élvezhet el, akkor az tényleg fáj. Ha ez órákon keresztül így megy. Az első barátnőmnél, mikor még mind a ketten szüzek voltunk, 4 napot töltöttem, ezalatt nagyon sokszor felizgultam és az utolsó napon már járni nem bírtam, annyira fájtak a golyóim és a hólyagom. Alig vártam, hogy hazaérjek és elintézzem magamnak és olyankor még az élvezés is nagyon fáj, utána csillapodik csak. És nem is egészséges így.
2017. febr. 23. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem fáj utána, de azért napokig nem lehet ezt csinálni.

Egyébként meg nagyon frusztráló, a pasid helyében én gerincre vágnálak, és jól megadnám, ami jár neked.

Tudom, mert néha a párom is pont elélvezés előtt hagyja abba a nyalást... jó, utána hatalmasat élvezek a péniszétől, de iszonyat szar érzés.

2017. febr. 23. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Minden barátnőmtől ezt kértem de soha nem tartják be...

Aztán most38évesen van egy szeretőm aki végre figyel rám!!! És megáll mielőtt elmennék...mámor

2017. febr. 24. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz sőt ha egy picit vársz pár másododpercet és utána folytatod, a következő élvezéshez közel még jobb érzés minél többször van ez csinálva annál intenzìvebb az érzés és jó nagyot lehet élvezni, van amikor magamnak is ezt csinálom, akkor lenne rossz ha nem lenne befejezve ;)
dec. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!