Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha a csajod az utolsó pillanatban lemondja az esti szexet, az milyen érzés?
Figyelt kérdés
Előző nap, még ő hozza fel a dolgot, hogy akkor majd több időtök lesz. Vagy aznap többször is utal rá, hogy majd este...., te meg várod az estét mikor majd a barátnőd, párod hazaérjen és együtt legyetek. Közben persze egész nap ott a késztetés, hogy kiverd magadnak, de nem mert estére tartogatod. Erre meg este megkapod, hogy mégsem lesz semmi. Mit gondoltok ilyenkor? Nem dühítő az ilyen, mikor felhúzzák az embert, és nem lesz semmi?2021. márc. 29. 09:29
11/13 anonim válasza:
Engem is néha feldühít ez (az én csajom is sokszor csinálja), és akkor azt mondom, hogy csak akkor szexelünk, ha majd tényleg jön, hogy csináljuk, DE volt olyan is, hogy fogom és előveszem az álló farkam, és kínálom neki, na akkor még olyan nem volt, hogy ne kezdene el szopni, és abból meg már szex lesz, ha úgy akarom, persze volt olyan is, hogy csak leszopattam, de akkor Ő is azt mondta, jó ez így, Ő most nem akar élvezni.
12/13 anonim válasza:
6. Együtt voltatok és nem volt semmi?
AZt nem írod hogy miért nem.
13/13 A kérdező kommentje:
#12 Ez az amire ő sem mondott soha semmit. Szülés előtt minden másnap volt szex,és ráadásul többségében ő kezdeményezte, utána meg elvétve.
2021. márc. 29. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!