Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a randit herpesz miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a randit herpesz miatt?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs bajom van, 3 herpeszem is kijött elég feltűnő és nagyok..holnap lenne randim. Így tuti kiábrandulna belőlem.. viszont azt sem szeretném, hogy zokon vegye.mit tegyek?

2021. aug. 11. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Ha emiatt kiábrándul belőled, nem is igazán érdekled.

Emberi dolog egy herpesz. De ha lemondod mégis, erősítsd az önbizalmad.

2021. aug. 11. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem mondd le nyugodtan. Hozd ki a maximumot magadból és ehhez az is hozzátartozik, hogy nem jelensz meg úgy, hogy épp kijött rajtad ez. Utólag ha már komolyabb a dolog, elmondhatod, hogy amúgy van ez a bajod, és ha elfogad téged, akkor ezzel együtt fogadjon el. De senki se szereti ha az első talikon rögtön a bajainkkal jövünk.
2021. aug. 11. 13:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, persze csak 1.randin..talán megírom neki mi a helyzet, aztán úgyis kiderül
2021. aug. 11. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Ird meg neki oszinten, es ajanlj fel masik idopontot.
2021. aug. 11. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
8%
Az én pasim azt mondta amikor mondtam neki hogy herpeszem van, hát őt nem érdekli és kiszopkodja... Első randi volt és nem érdekelte! Nem is kapta el!
2021. aug. 11. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

nekem meg soha nem volt herpeszem es en biztos lemondanam. egyreszt zavarna magamon, ha feltuno, nem tudenk felszabdult lenni, taszitonak ereznem magam, masreszt meg igy csok se lehet, ha esetleg odaig jutnanak a dolgom.

es oszinten szolva en se nagyon orulnek, ha a randipartnerem herpeszes szajjal jelenne meg. kiabrandito, igen.

nem arrol van szo, hogy gaz vagy ilyesmi, egy kapcsolatban az ilyesmi nem zavar, de elso randin szerintem tul sok.

2021. aug. 11. 13:58
 7/8 A kérdező kommentje:
De legalább 1 hét mire elmúlik sajnos...
2021. aug. 11. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
Engem az izgatna, hogy elkapja tolem, nem az, hogy kiabrandul-e.
2021. aug. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!