Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Herpesz van a számon és holnap randim van. Mit fo gondolni a pasí?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 19:01
1/8 anonim válasza:
Azt, hogy nem kapkodja el a randit.
3/8 anonim válasza:
Van a gyógyszertárban herpesztapasz. Ha nem akarod lemondani a randit, egy olyat feldobnék azért.:)
4/8 anonim válasza:
Már a randi elején mond ezt el, ne takargasd a kezeddel a szád, és ne legyél emiatt zavarba.Kellemetlen, de mond esetleg azt,hogy sosem fordult még elő Veled, biztos most az izgalom miatt jött elő, Murphy törvénye szerint.
És igen, a tapasz...jól jönne.
5/8 anonim válasza:
Hogy holnap nem fog megcsókolni:)
Jobbulást!
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy észre se veszi, de ha igen, akkor sem lesz csak emiatt sikertelen a randi.
7/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen hogy egy olyan lánnyal találkoztam akinek herpesze volt. Szex előtt mondta is, hogy épp ezért ne csókolózzunk.
8/8 anonim válasza:
Lehet neki is lesz és akkor máris van k[zös pont :) csak pozitívan.
Ui:jelenlegi barátnőmet masszív sárguló körömgombával szedtem fel. Azóta kigyógyultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!