Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami alapján eldöntitek 1-3 randi után hogy ebből az ismerkedésből párkapcsolat lesz?
Azt nem tudják eldönteni, mármint egyedül nem.. majd ha mindkét fél azt szeretné..
Inkább azt lehet eldönteni, hogy vonzó e számodra a másik, akarsz-e vele tovább ismerkedni, meg akarod-e jobban ismerni, vagy unalmas vele lenned..
A barátomnál a második randin éreztem, hogy oké, én tuti többet akarok.
Egyrészt nagyon vonzódtam hozzá. Már az első randin csókolóztunk, és a másodikon is volt valamennyi intimitás. Számomra mindig extrém fontos volt, hogy szexuálisan passzoljunk, ezt a szikrát pedig nagyon éreztem kettőnk között.
A másik, hogy két sétálgatós - sörözős randi annyira elképesztően izgalmasan telt, annyira élveztem, annyira lekötöttek a beszélgetéseink, hogy biztos voltam benne, hogy jobban meg akarom ismerni.
Végül pedig az életmódbeli dolgok is passzoltak: egyedül, önállóan él, jó munkahelye van, kicsit lenyugodott már (azaz szereti a barátait és rendszeresen találkozik velük, de azért már nem a "minden második nap bulizunk" életszakaszban volt, nem vallásos, de nem is harcos ateista, liberális, nyugis típus stb.
Összefoglalva: nagyon vonzódtam hozzá, nagyon érdekesnek találtam a személyiségét, illetve minden fontosabb külső körülmény és belső tulajdonság (amit két randi alatt megtudunk a másikról) rendben volt.
párkapcsolat lesz?
Az kettőn áll.
Én onnan tudom hogy akarom hogy randi után sokat jár az agyamba gyakran eszembe jut.
Amikor igazán szerelmes vagyok akkor már ébredéskor. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!