Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdélyben/Kárpitalján/Vajdaságban akik szerelemre (vagy csak néhány hónapos/éves párkapcsolatra) találtak anyaországiként, azon ismerőseiteknek, barátaitoknak hogyan sikerült ez? Ha oda elutaztak 3-5-7 hétre, milyen lehetőségeik lehettek vajon erre?
Voltak beszélgetések a közelmúltban, hogy ez és az jött ott létre helyiek és anyaországiak között, aztán ezek elgondolkodtattak, ezért gondoltam rákérdezek a beszélgetések egy bizonyos részére.
Egyenlőre pusztán elméleti ez a kiírás, semmi komoly szándék nincs mögötte. Csupán nem tudom elképzelni, hogy attól hogy valaki elutazik néhány hétre, esetleg akár egy-másfél hónapra is Kárpátaljára, a Csángókhoz, vagy a Vajdaságba a helyi magyarokhoz, abból hogy ő pusztán csupán csak "ott van", szerintem még nem lesz sem hosszabb, sem rövidebb párkapcsolat, sem pedig komolyabb szerelem.
Erdélyben születtem, a férjem anyaországi, Erdélyben ismerkedtünk meg, ö kint dolgozott külföldön és kihívott engem is.
Összeházasodtunk, a bajok csak akkor kezdődtek amikor az anyaországba visszaköltöztünk (ö visszaköltözött, én odaköltöztem)
Jöttek a pofonok rendesen mert rájöttem hogy kinéznek engem ha rájönnek nem itt születtem, bánom nagyon hogy külföldről ide költöztünk. De már késő mert van gyerekünk. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!