Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdélyben/Kárpitalján/Vajdaságban akik szerelemre (vagy csak néhány hónapos/éves párkapcsolatra) találtak anyaországiként, azon ismerőseiteknek, barátaitoknak hogyan sikerült ez? Ha oda elutaztak 3-5-7 hétre, milyen lehetőségeik lehettek vajon erre?
Figyelt kérdés
Voltak beszélgetések a közelmúltban, hogy ez és az jött ott létre helyiek és anyaországiak között, aztán ezek elgondolkodtattak, ezért gondoltam rákérdezek a beszélgetések egy bizonyos részére.
Egyenlőre pusztán elméleti ez a kiírás, semmi komoly szándék nincs mögötte. Csupán nem tudom elképzelni, hogy attól hogy valaki elutazik néhány hétre, esetleg akár egy-másfél hónapra is Kárpátaljára, a Csángókhoz, vagy a Vajdaságba a helyi magyarokhoz, abból hogy ő pusztán csupán csak "ott van", szerintem még nem lesz sem hosszabb, sem rövidebb párkapcsolat, sem pedig komolyabb szerelem.
nov. 3. 17:00
1/2 anonim válasza:
Vajdasági lányként ifjúkoromban elég sok olyan ismerősöm volt, akinek magyarországi párja volt. Szerintem azért is "könnyebb" ez, mert viszonylag kis magyar közösségek vannak (legalábbis ahol én nőttem fel nem volt túlzottan nagy a korosztályi magyar társaság, ha nem is mindenkit névről, de zömében látásból ismertük egymást nagyjából mindannyian), és viszonylag kis számú helyeken szoktak gyülekezni, ilyen 2-3 népszerűbb szórakozóhelyen meg ilyenek, aztán ott elég könnyű összeakadni egymással. És nincs "bőség zavara" sem, mint pl Budapesten, azért 10 korban hozzád illő fiúból/lányból mégis csak könnyebb kiválasztani valakit, akivel érdemes ismerkedni, mint 100000-ből.
2/2 anonim válasza:
Én neten ismertem meg. Több hónapig írogattunk, aztán találkoztunk, majd elmentem hozzájuk pár hétre. Mindeközben rengeteget írogattunk, videóhívásoztunk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!