Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizni meg ilyenek, pubok vagy éttermek stb. De ehhez hozzáartozott az is hogy oldott és jó hangulat is volt, helyből egy hullámon is voltunk, amikor a másik kb olyan mint én, es mintha ezer éve ismernénk egymást.
Akikkel viszont séták voltak meg dunapart meg pados kíncsendes vagy unalmas beszélgetésű szinte és ez a fő: allásinterju tipusú randik(!), azokbol egyikkel se jöttem össze. Vagy külsőre se tetszett, vagy nem akartam megint vele lenni, annyira rosszul vagy kellemetlenül éreztem magam vele.
Nem igazán randizom, bár már kezdek egészen vállalható állapotba kerülni, hogy legközelebb igent mondjon nekem egy olyan személy akit mondjuk el szeretnék hívni.
A legutolsó kb fél éve volt és nem volt semmi különleges egyébként. Elmentünk egy étterembe, utána sétáltunk egy parkban, majd megnéztünk egy kiállítást.
Ma voltunk Hohe Wand-on (Ausztria) motorral.
N
Én kb. 5 hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal, és rendszeresen járunk el ide-oda... kérdés, hogy ez kinek számít randinak, ha már fix a kapcsolat és hivatalos.
Első randink parkban séta + kávézó kombó volt, utána egy másik kávézó, aztán bár. Ezen kívül voltunk sétálni, túrázni, színházban, moziban, pubban, borfesztiválon, állatkertben, étteremben, koncerten, Duna-parton ücsörögve és egyéb kávézókban és bárokban. Kiállításra is tervezünk menni.
Volt előtte 1-2 évvel egy másik randi, amiből nem lett semmi, azzal az illetővel cukrászdába mentünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!