Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyi nap után írjak a nőnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi nap után írjak a nőnek? Kicsit bűntudatom van.

Figyelt kérdés

Nemrég kezdeményeztem egy nőnél, egy városban élünk, ismertem látásból. Elkezdtünk sokat írni egymásnak, kicsit nehezen oldódott fel de végül megbeszéltem vele egy randit. Találkoztunk és nagyon tetszett, semmi mű csak természetesség, szép babaarc, nagyon nőies volt. Beszélgettünk és bár intelligensnek tűnt, nem mozdult meg bennem semmi. Inkább aranyos volt mint szexi, visszafogottabb, lágyabb ami nem rossz, de bármilyen csúnyán hangzik, nekem unalmas volt.

A randi után pár szót írtunk és onnantól nem kerestem, mert közben nem akartam megbántani. Másnap ő írt nekem, de nem nyitottam meg. Azóta nem írt, ki is törölt az ismerősei közül. Az nem baj ha elengedett, de ugyanúgy bűntudatom van. De mit írtam volna? Hogy nagyon édes de nekem unalmas?

36F, a nő 33

ma 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki!
ma 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad szegényt. Jól tette hogy kitörölt.
ma 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, jó ez így, érti minden nő ebből, hogy mi a csízió, és tök pkés, hogy kitörölt. Ennek ez a rendje mai világban, nincs teendőd ezzel, S nem kell neki írnod.
ma 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig semmibe nézted, már hagyd inkább béken.
ma 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Nincs felé vonzalom, nem lenne azok után se ha elkezdennél vele járni. Hagyd békén!
ma 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!