Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nők odacsinálhatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők odacsinálhatnak maguknak mindenféle fotófiltereket meg sminket a fotóikra, meg hazudnak a korról súlyról is, akkor mért háborognak ha én is hazudok magamról?

Figyelt kérdés
Pl figyelj, bekérdezi már a legelején hogy én mit dolgozom. Én erre azt mondom hogy dolgozom, építési vállalkozó, és van sok pénzem. Hát ugyanúgy hazugság mint az ő kikent arca, megcsinált mellei, meg a tengersok fotófilter. Vagy beállok egy jó kis autó mellé pózolni egy fotóra, mintha az enyimé lenne. Ugyanolyan hazugság, mint az övéké. Akkor mit kell rajta felháborodni? Hogy még ő kéri ki magának, meg számoltatna el engemet, hát jó vicc kisanyám! Én se kérlek számon tégedet, hogy nem olyan vagy mint a kikent, kifent fotóidon! Hát akkor?

dec. 8. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező! Ha látod hogy filterezett a képe, minek állsz le vele?

Ja, hogy a naturalista lány az puding.

Akkor?

Edd meg szépen azt amit főztél.

dec. 8. 16:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fotofiltre szakértő, ne haragudj de ez nem az én tiszteségem hogy eldöntsem a filter mennyiségének a számát. De ha én nem háborodom fel hogy ő becsapott engemet, akkor ő se háborodjon fel ha én se mondtam mindenbe teljesen igazat. Ennyi pénzért ennyi jár!
dec. 8. 16:46
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
"Ha a nők odacsinálhatnak...": Jesszus, ez a megfogalmazás.
dec. 8. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

12

"engemet" 😂😂😂

dec. 8. 18:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyi hazudós férfi van, mint nő, sőt... szóval nem az van, hogy a nők megtehetik, a férfi nem. Meg férfi is filterezhet, sőt szoktak is. Ha hazudnak neked, akkor lépj le... nem az a megoldás, hogy lesüllyedsz a szintükre. Én speciel sosem filtereztem a magam, nem hazudtam, az egyértelműen filterezett férfu profilokat emiatt rögtön balra húztam el, és nem fogadtam volna el azt, ha a kiszemelt lehazudja a csillagokat az égről.
dec. 9. 09:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
12: de igen, a normális az lenne, ha ilyen esetben, amikor egyértelmű a dolog, akkor felháborodsz. Nem az, hogy "hát eljátszom, hogy nem háborodom fel, azért, hogy büntetlen hazudhassak".
dec. 9. 09:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tulajdonképpen kérdező, te igazából egy olyan nővel akarsz ismerkedni, aki filterekkel meg nem tudom mikkel hazudik neked, élőben más és cserébe te is a profilodban hazudsz, és élőben más vagy és akkor legyetek boldogak együtt?? Tulajdonképpen ezt akarod, hogy ismerkedésnél lehessen hazudni és azt mindenki fogadja el?

Mert nekem az lenne a normális, hogyha pasiról, vagy nőről kiderül, hogy hazudik, akkor elköszönnek tőle és kész - a másik oldal attól még nem hazudik se előtte, se utána.

dec. 9. 14:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!