Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nők odacsinálhatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők odacsinálhatnak maguknak mindenféle fotófiltereket meg sminket a fotóikra, meg hazudnak a korról súlyról is, akkor mért háborognak ha én is hazudok magamról?

Figyelt kérdés
Pl figyelj, bekérdezi már a legelején hogy én mit dolgozom. Én erre azt mondom hogy dolgozom, építési vállalkozó, és van sok pénzem. Hát ugyanúgy hazugság mint az ő kikent arca, megcsinált mellei, meg a tengersok fotófilter. Vagy beállok egy jó kis autó mellé pózolni egy fotóra, mintha az enyimé lenne. Ugyanolyan hazugság, mint az övéké. Akkor mit kell rajta felháborodni? Hogy még ő kéri ki magának, meg számoltatna el engemet, hát jó vicc kisanyám! Én se kérlek számon tégedet, hogy nem olyan vagy mint a kikent, kifent fotóidon! Hát akkor?

dec. 8. 14:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Neked mi bajod van?
dec. 8. 14:56
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Ez igen, micsoda alapok egy kapcsolathoz, csak így tovább 😄
dec. 8. 14:56
 3/17 anonim ***** válasza:
19%
Hát azért háborognak mert azt hiszik, hogy csak nekik lehet hazudni.
dec. 8. 14:57
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Márpedig ha valaki élőben nagyon másképp néz ki, mint a fotókon, akkor szembesíteni kell vele, és beszüntetni az ismerkedést. Ja hogy ehhez nem elég nagy a fszod...
dec. 8. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Én csak azt nem értem, téged miért olyan csaj érdekel, aki állításod szerint hazudik???

Nem az a megoldás, hogy offolod őket, mert neked ez nem fér bele, hanem akkor te is hazudsz?? Attól jobb lesz a közös kapcsolat? Nem.

dec. 8. 15:00
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy van az, ahogy azt ti hiszitek.
dec. 8. 15:12
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

6

Köszo, szerintünk is. :D

dec. 8. 15:13
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha te hazudsz magadról és beállítod magad mindenféle jobbnak attól te értékesebb leszel? Mert elárulom, hogy ugyanolyan béna maradsz.
dec. 8. 15:19
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem értem, hogy ha téged zavar a sok smink, akkor miért olyan nőkkel akarsz ismerkedni, akik agyon vannak sminkelve? Itt te vagy a lúzer akárhogy csűröd-csavarod. A hazudozással meg csak magadat alázod meg.
dec. 8. 15:27
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

A férfiak is filrereznek és hazudnak a korrol.

Te mit haborogsz azon, hogy elhajtanak mert hazudtál?

dec. 8. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!