Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "frissitsem fel" magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "frissitsem fel" magam szex előtt? (Nő)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt héten is nála voltunk. Még csak összebújva filmeztünk, de már éreztem, hogy kistócsa van a bugyimban. Aztán ahogy kezdett forrósodni a hangulat, kínos volt, de kimentem a mosdóba. Megtöröltem magam, mondjuk sokat nem ért. Intim törlőkendőn gondolkodom, de annak meg érződik az illata, és nem is egészséges állitólag.

Ráadásul izzadós is vagyok, ilyen idökben is izzad a hónaljam, és érződik is, bármilyen dezodort vagy sprayt használok.

Ti hogy, mit tesztek együttlét előtt? Főleg, ha érzitek, hogy a bugyin már egy száraz folt sincs?

dec. 7. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt

dec. 7. 09:33
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Ez normális, az nem lenne rendben, ha száraz lennél. A pasik egyébként kimondottan örülnek ennek. Egyébként használsz tisztasági betétet?
dec. 7. 09:47
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán értem, találkozó előtt fürödj, használj izzadásgátlót, semmi gáz nincs azzal, hogy nedvesedsz, nem is értem, hát úgy jó a szex.
dec. 7. 10:04
 4/11 A kérdező kommentje:

Privát üzenetekre NEM válaszolok.

Szoktam használni tisztasági betétet. Arra is gondoltam, hogy azzal próbálom csillapitani. De nincs kuka a fürdőben, a konyhába, előtte, kínos kenne kidobni ilyesmit 😬

Persze, hogy jobb, mintha száraz lenne, de azért ez már túlzás, kb nem is érzünk tőle semmit 😃

Indulás elött persze, hogy fürdés, dezodor. De alapból izzadós vagyok, ilyenkor mégjobban, és néha megcsapta az orromat enyhe szag is. Pedig vittem oda spray-t 😃

dec. 7. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Esetleg beszéld meg vele, hogy amikor átérsz hozzá, fürdenél egyet, mielőtt összebújtok filmezni, vagy "filmezni".

Én sem szeretek mosdatlanul szexelni, varázs ide, vagy oda. Ha fürdés után csak fekszünk a kanapén egy órát és úgy esünk egymásnak, az ok, de ha órák teltek el, jöttem-mentem, mosdóban voltam stb, én úgy már nem vagyok hajlandó.

Szerencsére a párom is ilyen és nem szokott abból gond lenni, hogy elszaladunk egy gyors zuhanyra történések előtt.

dec. 7. 11:03
 6/11 A kérdező kommentje:
5-ös, nem is rossz ötlet, még előjátéknak is jó 😍😊
dec. 7. 11:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak ebben meg az az izé, hogy egyszer láttuk egymást félhomályban és így másodszorra meg teljes fényben mindent látni, meg szégyellős is vagyok nagyon 😊😬
dec. 7. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem muszáj együtt zuhanyozni, bár az nagyon izgató tud lenni.
dec. 7. 11:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen és tényleg ez lenne a tökéletes módszer, hogy mindenhol rendben legyek 😊
dec. 7. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem muszáj együtt. Nem erkezhetsz hozzá mindig frissen furodve otthonról. Semmi gáz nincs abban, hogyha egy munkanap után beesve hozzá gyorsan letusolsz és tiszta ruhát veszel fel. Szerintem ez tök természetes. :)
dec. 7. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!