Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "frissitsem fel" magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "frissitsem fel" magam szex előtt? (Nő)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt héten is nála voltunk. Még csak összebújva filmeztünk, de már éreztem, hogy kistócsa van a bugyimban. Aztán ahogy kezdett forrósodni a hangulat, kínos volt, de kimentem a mosdóba. Megtöröltem magam, mondjuk sokat nem ért. Intim törlőkendőn gondolkodom, de annak meg érződik az illata, és nem is egészséges állitólag.

Ráadásul izzadós is vagyok, ilyen idökben is izzad a hónaljam, és érződik is, bármilyen dezodort vagy sprayt használok.

Ti hogy, mit tesztek együttlét előtt? Főleg, ha érzitek, hogy a bugyin már egy száraz folt sincs?

dec. 7. 09:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a jótanácsokat 😊
dec. 7. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!