Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak már fantáziálnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak már fantáziálnak a szexről, ha már megvolt az első randi?

Figyelt kérdés

Az első randi nagyon jól sikerült, már megbeszéltük a következő időpontot. Nem volt szex, nekem kell ehhez egy kis idő (nem vagyok szűz), szeretném jobban megismerni a másikat. Ő sem nyomult, nem voltak ilyen jellegű utalásai, tényleg igazi úriember módon viselkedett. Nagyon udvarias és figyelmes volt. Éreztem, hogy őszintén érdeklődik és úgy láttam rajta, tetszem neki.

Na de csak férfi, ilyenkor már fantáziál szexről? Csak kíváncsi vagyok :D

ma 10:39
 1/7 anonim válasza:
70%
Persze mint a nő.
ma 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan mar előtte is
ma 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Nők is jó esetben. Ha nem vonzó a másik fél akkor nyilván nem.
ma 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak a szükséges mértékig.
ma 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Már az első randi előtt is, a képek alapján lehet fantáziálni simán.
ma 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Már előtte. Nem kell sok hozzá.
ma 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha az első randi jól sikerült, akkor már állatias ösztönök vezérlik a feleket az ágy felé.
ma 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!