Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ne menjen el a kedvem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne menjen el a kedvem? Olyannal ismerkedek aki messze van es találkozni akar de ugy hogy többnapos es én legyek a vendégfogado.

Figyelt kérdés

Kb naponta csetelünk illetve órákat beszélgetünk videocset is megy, szinte már egymás életében vagyunk benne, ő amolyan incelféle mamahoteles, de rendes normálisnak tűnik, nem ugy mint a többi.(neten társkereztem, a többi vagy trágár, vagy házas és csalná a párját, vagy neten a szexuális életrol vagy nemiszervemrol faggatnak, szinte vértizzadva találok csak olyanokat, akikkel normálisan lehet csetelni ismerkedni és egyedülállo is meg kb megüti az átlagot és nem igénytelen fogatlan kopasz vagy ronda.

Na szóval igy maradt ő az egyetlen akit normálisnak tartok és érdemesnek arra hogy ismerkedjünk. eléggé már honapok óta napi kapcsolattal szinte összefonodások valamiféle kötődések is vannak már köztünk.

Tenyleg nem ártana a személyes találkozás ugyan, habár én nem vagyok szerelmes vagy ilyesmi, nekem online is jó vele, telefontol csetelésektol bennem nem alakult ki olyan hogy hiányzik szerelmes vagyok talalkozzunk és ráugornék meg ezek. Nyilván talán személyesen kialakulhatna.

Csak épp ő azt tervezi illetve állandoan azt akarja hogy elutazik hozzám, aztán majd nálam alszik meg ezek.(ne értsétek félre ő nem szexorientált. Szex nélkul is elvan simán. Lehet aszex is de az nekem nem baj.)

Csak épp nekem ez nem randi hogy jon hozzám vki aztán főzzek rá, ellássam meg szállást nyújtsak.. neki lehet, hogy ez egy "nyaralás" lenne kikapcsolás ujdonság velem, hát nekem nagyon nem.

Illetve a további tervei találkozunk es majd lesz valahogy. Tehat a nagy semmi. Meg se hívna sehova programot se tervez.

Hanem én lássam vendégul en vezessem körbe a városban szórakoztassam biztositsam hogy érezze jol magát ha már félnapot utazik miattam hozzám, én szervezzek intézzek mindent mert ő jön.

Kezdtem volna beleélni magam vmi hógolyózásos szánkós karácsonyi falus rétesevős forraltborozós párnapba is vele, de ezzel hogy ő semmit nem tesz hozzá, semmit nem tervez, hanem kb azt akarja hogy mindent rámtol en vigyem mindenhova en szállásoljam el én szorakoztassam, komolyan elmegy a kedvem az egésztől.

Ő semmit nem akar beleadni semmibe. Anyagilag se.

Amikor meg mondom ezeket hogy ötletelhetne ő is(hogy szinte készp.csamelegmálé)akkor meg nem az, hogy fogja magát és tervez ötletel hanem elkezd szomorkodni hogy biztos nem akarok vele találkozni. Es atmegy szomoruba. Lehangolt Halkan beszél.

De mondom nem szomorkodni kell hanem miert nem néz itt valahol vmi szállást ha jönne pár napra? Miert nem tervez akkor velem itt? Mi lenne neki jó?(még kajálni se hívott meg semmi, hanem nyilván én főzzek rá. Ugy hogy életemben nem láttam még! Kvázi "idegen".nem a párom nem a szerelmem. Ismerkedünk csak.)

Nagyin szeretném megisnerni őt én nem szeretném ha lehozna az életemről hogy neki az a randi hogy engem néz "vendégfogadónak". Kiabrándító.

Más lenne ha elborultan szerelmes lennék es pl jön haza a párom kulföldrol vagy akármi, de ez első randira???nálam teljesen kizárt. Nem vágyom erre egy idegennel. Nem vagyok szerelmes. Ismerkedunk csak!

#vendégfogadós randi
tegnapelőtt 07:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Opció lehet, hogy te utazz hozzá és ő vendégeljen meg?
tegnapelőtt 07:55
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez már kb most felejtős. Még ha csak annyi lenne, hogy nincs saját ötlete időtöltés szempontjából, elfogadnám. De ha ezzel még manipulál is, akkor menjen a búsba. Tényleg azt szeretnéd, hogy azért is neked legyen szar, mert ő felemás zokni vesz fel? Kb ilyen ember lehet.

Én biztos nem engedném, hogy első személyes találkozáskor hozzám jöjjön, nálam aludjon. Messze lakik, rendben. Akkor félúton találkozzatok nagyjából 2-3 órára, addigra kiderül, van-e kémia. Utána mindenki haza, leülepszik a dolog, és lehet dönteni a továbbiakról. Ha neki ez a felállás sem tetszik, akkor viszont lapát azonnal.

tegnapelőtt 07:59
 3/27 A kérdező kommentje:

Igen beszéltuk azt is hogy pl köztes városban (kb 100 km nekem is neki is)találkozzunk, mivel pl nekem vannak arra rokonaim náluk is tudnék aludni vagy kiveszek valami apartmant mert nem akarok itthon karacsonyozni amugy szabik alatt, es van arra pl ez az amaz a program, helyek, minden es bemehetnénk az akárhova is, es megint az volt hogy ÉN szervezem a randit!

Még annyit se tett hozzá hogy ne te vegyél ki szallást hanem ketten kiveszünk!

Meg azt sem neki mihez lenne kedve par napra miket tervezne szeretne velem!

Addig lát csak hogy talalkozzunk!

De mondtam erre gondolkodj már! Talalkozunk és állunk és nézzük egymást?? Tovabb is van! Bakker az élet nem egy fénykép!

Es erre jönnek a majd lesz valahogy valaszai.

Meg nem mindig a tervezés a jó.

Meg a szomoruság hogy biztos nem akarok talalkozni vele.

tegnapelőtt 08:10
 4/27 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezel rá? Felnőtt kereső emberről beszélünk?
tegnapelőtt 08:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Húú, szerintem te sem látsz az orrodnál tovább.

Figyi, 100 km nem akkora távolság. Reggel buszra ülsz, találkoztok X helyen, sétáltok egyet, beszélgettek, majd du hazautazol. Nem kell rögtön programot csinálni, mert ez amúgy egy olyan találkozás lesz, aminél kiderül, akarjátok-e tovább vagy nem. Ha nincs meg a szikra az elején, akkor meg kell mondani, hogy bocs, de ez mégsem megy, és go haza.

Amúgy meg egy párkapcsolat elején ha van ami zavar, akkor az évek múlva rohadt idegesítő dologgá növi ki magát. Ma még csak megjegyzed, hogy te is szervezhetnél programot, 5 év múlva üvölteni fogsz vele, hogy egy teszetosza senkiházi, akinek semmi ötlete nincs.

tegnapelőtt 08:16
 6/27 A kérdező kommentje:

Nem 100 km hanem 300.

A 100 km csak a koztes város lenne.

4.olvasd végig. Állandoan rakerdezek nondon neki hogy ötleteljen már ő is! Azt is hogy nem akarom felhozni hozzám.(kvázi kiszolgalni. Nekem ez nem randi. Nem vonzó hanem taszító és nem élmény.) Mindent kérdezek mondok neki!

A köztes városos talalkozast is en szervezem csak, ő meg annyit akar beletenni hogy utazik és elém áll es en vigyem mindenhova. Még anyagilag se mond semmit hogy adna a szállásba vagy legalább állná a kaját vagy bármi.

Igy vissza is dobtam neki vegyen ki szállást ő akkor itt nálam.

Vagy bármit is mkndana, de makogjon már ő is valamit!

tegnapelőtt 08:28
 7/27 A kérdező kommentje:

Ja es most is akarna jonni. 3 nap szabadnapja van most is.

Allandoan jonni akar itt "hepázni" nálam. Es én legyek neki a turistavezetoje..vagy különben sétálunk egyet oda meg vissza 2 utcában. És mehet haza.

Kerdeztem is hogy utaznál azért fél napot hogy sétálgassunk az utcákon aztán puszi szia en mentem haza? Gondolkozzon már!

tegnapelőtt 08:43
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
6: Dehát köztes helyszínen nem kell semmit szervezni. Mindketten oda utaztok, sétáltok pár órát, majd hazamentek. Mi ebben a sok?
tegnapelőtt 08:52
 9/27 A kérdező kommentje:
Egyikunk se utazna azert hogy sétáljon a hidegben fél órát.
tegnapelőtt 09:05
 10/27 A kérdező kommentje:

Inkabb bemennék hétvégén is dolgozni annak is tobb értelme lenne igy. Minthogy azert nyüstölődjek vonatozzak nezzem a csöveseket a palyaudvaron hogy valaki szembejon majd akivel bemegyunk a boltba zsonket kiflit venni hogy ne haljak éhen aztán menjek haza. Tudod mikor.

Ezt neki is jeleztem. Es igazat is adott nekem hogy ő se utazna azert hogy sétáljon egy utcán.

tegnapelőtt 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!