Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ne menjen el a kedvem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne menjen el a kedvem? Olyannal ismerkedek aki messze van es találkozni akar de ugy hogy többnapos es én legyek a vendégfogado.

Figyelt kérdés

Kb naponta csetelünk illetve órákat beszélgetünk videocset is megy, szinte már egymás életében vagyunk benne, ő amolyan incelféle mamahoteles, de rendes normálisnak tűnik, nem ugy mint a többi.(neten társkereztem, a többi vagy trágár, vagy házas és csalná a párját, vagy neten a szexuális életrol vagy nemiszervemrol faggatnak, szinte vértizzadva találok csak olyanokat, akikkel normálisan lehet csetelni ismerkedni és egyedülállo is meg kb megüti az átlagot és nem igénytelen fogatlan kopasz vagy ronda.

Na szóval igy maradt ő az egyetlen akit normálisnak tartok és érdemesnek arra hogy ismerkedjünk. eléggé már honapok óta napi kapcsolattal szinte összefonodások valamiféle kötődések is vannak már köztünk.

Tenyleg nem ártana a személyes találkozás ugyan, habár én nem vagyok szerelmes vagy ilyesmi, nekem online is jó vele, telefontol csetelésektol bennem nem alakult ki olyan hogy hiányzik szerelmes vagyok talalkozzunk és ráugornék meg ezek. Nyilván talán személyesen kialakulhatna.

Csak épp ő azt tervezi illetve állandoan azt akarja hogy elutazik hozzám, aztán majd nálam alszik meg ezek.(ne értsétek félre ő nem szexorientált. Szex nélkul is elvan simán. Lehet aszex is de az nekem nem baj.)

Csak épp nekem ez nem randi hogy jon hozzám vki aztán főzzek rá, ellássam meg szállást nyújtsak.. neki lehet, hogy ez egy "nyaralás" lenne kikapcsolás ujdonság velem, hát nekem nagyon nem.

Illetve a további tervei találkozunk es majd lesz valahogy. Tehat a nagy semmi. Meg se hívna sehova programot se tervez.

Hanem én lássam vendégul en vezessem körbe a városban szórakoztassam biztositsam hogy érezze jol magát ha már félnapot utazik miattam hozzám, én szervezzek intézzek mindent mert ő jön.

Kezdtem volna beleélni magam vmi hógolyózásos szánkós karácsonyi falus rétesevős forraltborozós párnapba is vele, de ezzel hogy ő semmit nem tesz hozzá, semmit nem tervez, hanem kb azt akarja hogy mindent rámtol en vigyem mindenhova en szállásoljam el én szorakoztassam, komolyan elmegy a kedvem az egésztől.

Ő semmit nem akar beleadni semmibe. Anyagilag se.

Amikor meg mondom ezeket hogy ötletelhetne ő is(hogy szinte készp.csamelegmálé)akkor meg nem az, hogy fogja magát és tervez ötletel hanem elkezd szomorkodni hogy biztos nem akarok vele találkozni. Es atmegy szomoruba. Lehangolt Halkan beszél.

De mondom nem szomorkodni kell hanem miert nem néz itt valahol vmi szállást ha jönne pár napra? Miert nem tervez akkor velem itt? Mi lenne neki jó?(még kajálni se hívott meg semmi, hanem nyilván én főzzek rá. Ugy hogy életemben nem láttam még! Kvázi "idegen".nem a párom nem a szerelmem. Ismerkedünk csak.)

Nagyin szeretném megisnerni őt én nem szeretném ha lehozna az életemről hogy neki az a randi hogy engem néz "vendégfogadónak". Kiabrándító.

Más lenne ha elborultan szerelmes lennék es pl jön haza a párom kulföldrol vagy akármi, de ez első randira???nálam teljesen kizárt. Nem vágyom erre egy idegennel. Nem vagyok szerelmes. Ismerkedunk csak!

#vendégfogadós randi
tegnapelőtt 07:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%

Eleve nem kezdenék ismerkedni komolyból túl messze élő férfivel. Itt a közelben is vannak sokan. A szex téma meg két felnőtt embernél nem tudom miért kizáró ok. Kb így ismerkedtem meg párommal is.

Ilyen gyermek lelkű mama hoteles fiúra pont nem lenne szükségem. Én a férfiakat szeretem.

tegnapelőtt 09:56
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
Jó nagy madárnak néz téged, az írásodból tekintve joggal...már rég kukázni kellett volna és nem, nem különb, mint a többi férfi, sokkal rosszabb!
tegnapelőtt 10:01
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
De ha ennyire "inkább ő", stb akkor min problémázol?
tegnapelőtt 10:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alapszabály, hogy ismeretlen férfit nem hozok haza első találkozásnál, főleg nem napokra! Miért nem vesz ki valamit a te városodban magának? Ja, mert ott nincs ingyen alvás és evés. Az meg pofátlanság, ha felajánlás nélkül a másik bejátssza ezt.
tegnapelőtt 11:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire rosszul vagy tőle már most, nem azon fogsz aggódni később, hogy csak fel ne vigyen valakit, hanem, hogy csak ott ne legyen még mindig mikor hazaérsz. (Mármint ő, a pasi, nem akit felvitt)
tegnapelőtt 11:34
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
De ne haragudj, inkább az egyedüllét, mi t egy ilyen gyermekember, akinek alá kell tenni a meleg bilit, mert különben néz könnyes bociszemekkel. Úgy megutálnád par hónap alatt, mint a sicc. Apának alkalmatlan, mert apának nem egy tehetetlen óvodást valasztunk, hanem egy férfit, akire lehet támaszkodni. Ez a faszi amúgy sem társat keres, csak gondolom rájött, hogy az anyja meghal egyszer és kell egy másik nő, aki majd főz rá meg vesz neki ruhákat.
tegnapelőtt 18:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs, de ezt olvasni is rossz volt.

Ezt komoly, ennyire el vagy keseredve???

ma 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!