Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Játszik velem, esetleg én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem, esetleg én látok többet bele, vagy ő sem tudja, hogy mit akar?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok. Egy hölgy munkatársammal nagyon jól kijövünk. Tudom, hogy tetszek neki, és szexuális értelemben is váltok ki belőle reakciót. Folyton mosolyog, hosszan tartja a szemkontaktust. Érdeklődő, folyton csipkelődik, jól érezzük magunkat együtt. De mikor elhívom valahová, nemet mond, különösebb gondolkodás és indoklás nélkül. Viszont ha távolságtartó vagyok, nem örül neki, és azt sem szeretné, hogy a jelenlegi helyzet megváltozzon. Mi járhat a fejében?

nov. 14. 20:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Játszik veled, taktikázik. Hagyjad.
nov. 14. 20:42
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Ennyiből nem derül ki, lehet van valakije, tetszik neki a figyelem vagy csak szimplán haverságból ilyen és felreérted őt. Én is pl tök közvetlen vagyok mindenkivel, lehet ő is ilyen és emiatt hiszed azt.
nov. 14. 20:42
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Haverság esetén azért a férfiak látják, hogy haverként néznek rájuk mert nem flörtölget velük a nő. A közvetlenség nem egyenlő a szexuális vonzalommal amit ki is fejez a nő. Azért ne állítsuk már be egy felnőtt érett férfit képzelgőnek szex és párkapcsolatok után.
nov. 14. 20:45
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
Semmit nem akar tőled, csak egy munkatárs vagy akiről azt hitte érti a poént.
nov. 14. 20:51
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Lehet nem akar tőled semmit, csak szeret flörtölni és jól esik neki a figyelem. Lehet csak közvetlen típus és ő ezt nem is tekinti flörtnek, csak baráti részéről az egész. Lehet van párja vagy szimplán csak nem akar munkatárssal kapcsolatot és azért mondott nemet, bár akkor ezt meg is indokolhatta volna, mindkettő érthető érv lenne. Emiatt én nagyobb esélyt látok az első 2 opcióra.
nov. 14. 21:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem akar semmi komolyat tőled, vagy élvezi, hogy pedálozol, hogy futsz utána, hogy többet látsz a kapcsolatotokba. Én egyik esetben sem foglalkoznék vele. Ha akar valamit, majd jelzi. Te már megtetted.
nov. 15. 06:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok

De ha veled ezt csinálja, akkor jó eséllyel másokkal is. Esetleg veled párhuzamosan. Ismerek ilyen nőt én is. Azzal tudod kicsinálni, ha átnézel rajta, ha teljesen közömbös vagy vele.

nov. 15. 06:06
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A többség véleménye ellentétes ezzel, de ha esetleg őszinte az érdeklődése, mi indokolhatja a viselkedését?

Egyébként továbbra is szívesen fogadok bármilyen meglátást.

nov. 15. 08:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdezted meg, miért mondott nemet a találkozóra ?
nov. 15. 09:13
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem. Az lett volna a normális, csak kínosnak éreztem a szituációt, és nem akartam tovább fokozni.
nov. 15. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!