Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Játszik velem, esetleg én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem, esetleg én látok többet bele, vagy ő sem tudja, hogy mit akar?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok. Egy hölgy munkatársammal nagyon jól kijövünk. Tudom, hogy tetszek neki, és szexuális értelemben is váltok ki belőle reakciót. Folyton mosolyog, hosszan tartja a szemkontaktust. Érdeklődő, folyton csipkelődik, jól érezzük magunkat együtt. De mikor elhívom valahová, nemet mond, különösebb gondolkodás és indoklás nélkül. Viszont ha távolságtartó vagyok, nem örül neki, és azt sem szeretné, hogy a jelenlegi helyzet megváltozzon. Mi járhat a fejében?

nov. 14. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nőre ne várj ne fektess bele sok energiát
nov. 15. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak ego tuning vagy neki. Élvezi a figyelmet amit neki adsz. Azon kívül nem érdekled.
nov. 15. 18:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem màr majdnem ő hívott volna randira,ha annyira ràd lenne izgulva...de nincs!!!...
nov. 15. 20:16
 14/18 A kérdező kommentje:
A sok normális válasz közé mindig becsúszik egy kretén. Köszi, 13-as! 😁
nov. 16. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Nevezhetsz akàr kreténnek is,bóknak veszem!...

Nőként nagyon nem így viselkedünk szerintem,ha kell nekünk valaki, de nyilván jobban tudod, ezért is nem történt még semmi köztetek.🤔

nov. 16. 12:55
 16/18 A kérdező kommentje:

A válaszod minősítettem, nem téged, veled ellentétben. :)

Bármilyen véleményt szívesen fogadok, ha azt a másik kulturált keretek között fogalmazza meg. Még világi lúzernek is nyugodtan gondolhat valaki, ha emberi módon viselkedik.

Egyébként a feltett kérdésemre sem adtál választ, szimplán annak hitelességét kérdőjelezted meg. Ha nem lennék 100%-ig biztos az ott leírtakban, a kérdést sem teszem fel, mert valószínűleg csak nem vonzódik hozzám, ilyen egyszerű. De TUDOM, hogy ez nincs így. Nem feltételezem, nem kitalálom. Épp ezért érdekelt, mi lehet a háttérben.

Azért köszi, hogy időt és energiát szántál rám. :)

nov. 16. 15:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Szívesen,segítő szàndékkal tettem,bàr valószínűleg az én stílusom is sértőre sikerült, ezért bocs!

Viszont továbbra is azt tartom, hogy akinek tényleg kellesz,az ugrik a lehetőségre.Nincs kizàrva a vonzalom,de làthatóan nem érdekled.Ez a jàtszmàzàs soha nem tükröz tiszta szándékot.

Nőként azt mondom neked,mikor oda vagyunk a màsikért,mi is àtmegyünk akàr a tűzön is.Én például ràm nem jellemző módon még kezdeményeztem is, pedig nâlam a férfiak szoktak.Ezért írtam, hogy képletesen szólva,akàr ő hívott volna téged àgyba vagy màshova,ha annyira epekedne a tàrsasàgodért.

Szerintem jàtszik csak veled,bàr ez egyéni meglátàs.

nov. 17. 10:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed, értékelem. :) Azt hiszem, igazad lehet. Jobb lesz elengedni ezt a dolgot.
nov. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!