Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszik velem, esetleg én látok többet bele, vagy ő sem tudja, hogy mit akar?
Nevezhetsz akàr kreténnek is,bóknak veszem!...
Nőként nagyon nem így viselkedünk szerintem,ha kell nekünk valaki, de nyilván jobban tudod, ezért is nem történt még semmi köztetek.🤔
A válaszod minősítettem, nem téged, veled ellentétben. :)
Bármilyen véleményt szívesen fogadok, ha azt a másik kulturált keretek között fogalmazza meg. Még világi lúzernek is nyugodtan gondolhat valaki, ha emberi módon viselkedik.
Egyébként a feltett kérdésemre sem adtál választ, szimplán annak hitelességét kérdőjelezted meg. Ha nem lennék 100%-ig biztos az ott leírtakban, a kérdést sem teszem fel, mert valószínűleg csak nem vonzódik hozzám, ilyen egyszerű. De TUDOM, hogy ez nincs így. Nem feltételezem, nem kitalálom. Épp ezért érdekelt, mi lehet a háttérben.
Azért köszi, hogy időt és energiát szántál rám. :)
Szívesen,segítő szàndékkal tettem,bàr valószínűleg az én stílusom is sértőre sikerült, ezért bocs!
Viszont továbbra is azt tartom, hogy akinek tényleg kellesz,az ugrik a lehetőségre.Nincs kizàrva a vonzalom,de làthatóan nem érdekled.Ez a jàtszmàzàs soha nem tükröz tiszta szándékot.
Nőként azt mondom neked,mikor oda vagyunk a màsikért,mi is àtmegyünk akàr a tűzön is.Én például ràm nem jellemző módon még kezdeményeztem is, pedig nâlam a férfiak szoktak.Ezért írtam, hogy képletesen szólva,akàr ő hívott volna téged àgyba vagy màshova,ha annyira epekedne a tàrsasàgodért.
Szerintem jàtszik csak veled,bàr ez egyéni meglátàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!