Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak játszik vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak játszik vagy tényleg nem akar semmit?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy csajjal el hívtam jót beszélgetünk látszott rajta hogy én is tetszem neki. Sajnos sok időnk nem volt. Egyik nap azonban el hívtam egy újabb randira azt mondta nem èr rá stb... Illedelmesen el köszöntem hogy bocsi nem is zavarlak akkor tovább. Majd azt írta hogy nem zavarsz most úgy is pihenek.

2020. okt. 13. 23:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként látszott rajta hogy nagyon próbál dominalni, irányítani.
2020. okt. 13. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér rà mert pihen. Mit nem lehet ezen érteni.
2020. okt. 13. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Tanulj egy ki pszichológiát de ezt nagyon jó szándékkal mondom.

Vannak erre különböző könyvek,interneten is vannak hasznos írások, ezekután ki tudod ismerni az embereket aztán nem tud sokkal kevesebb az esélyed arra hogy átt verjenek vagy érzelmekkel irányítsanak.

2020. okt. 14. 00:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondom egy másik napot? Nem tudom én magamból kiindulva egy elègè elfoglalt ember vagyok. Több helyen is dolgozom. Még is tudok száni időt arra ami fontos nekem. Utolsó kifejtenèd bővebben hogy pontosan a leirtak alapján mit gondolsz. Tudom nem sok az info. Mikor találkoztunk először akkor is úgy volt hogy dolgozik még is felhozta h munka után szívesen. Nem nagy kepusegbol de latszott rajta hogy tetszem neki. Mielőtt el köszöntünk egymástól a tali után. Azt mondta keszuljek fel mert ő vele nem könnyű.
2020. okt. 14. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de te már az első ágyúlövésnél felvonnád a fehér zászlót a várra? Nem ért rá, mert nem ért rá - ezen nem duzzogni kell meg filózni, hanem elfogadni. Te akarsz valamit a lánytól nem? Akkor annyit kell erre reagálni okés semmi gond, akkor majd máskor. Majd tovább kommunikálni és felvetni egy másik időpontot, vagy megkérdezni mikor jó neki. Kicsit teperjél már az eredményért. Persze ha azt látod a másik nagyon hárít, akkor nem betámadod hanem illedelmesen elköszönsz és jegeled a dolgot - úriember el tudja kulturáltan fogadni a nemet is.
2020. okt. 14. 01:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt mondta nem lesz könnyű vele, te sem add könnyen magadat és légy türelmes,játsz vele, élvezd ki ezt a játékot,hozd össze a második olyant talit ami emlékezetes lesz és még jobban beléd szeret majd ezekután várj addig amíg ő nem akar veled találkozni, lehet hogy nehéz lesz de ez egy ilyen játék és minél nehezebben adod magadat mint ő is teszi annál jobban kívánni fog.

Nem értem mi nem világos kedves kérdező azon hogy tanulj egy kis pszichológiát?

Szerintem erre azért van szükség mert így sokkal jobban ki tudod szűrni hogy igazat mond e az ember társad vagy nem?

Emberi reakciók is számítanak,azokat is tudod majd kb mik jelentenek, nagyon hasznos pszichológiát tanulni.

Hogyan viselkednek az emberek több esetben?

PL most ebben a szituációban,ha kicsit is utána olvasol és tanulsz ezekről a dolgokról jó ember ismerő leszel, tudni fogod sok esetben ki az aki tényleg igazat mond vagy hazudik.

Szerintem jó az ha ki tudod ismerni az embereket, mozgásuk vagy beszédjük alapján stb..

Remélem mostmár érted?

2020. okt. 14. 02:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Najó ez nagyon hasonlít az én sztorimra...csak én vagyok a lány.

Társkeresőn dumáltunk a sráccal kb 4-5 üzenetváltáa után (ami nekem még azért korai) elhívott másnapra. Mondtam neki hogy másnap már nem érek rá, programom van (volt is kb egész nap).

Dumáltunk még. Pár napja is elhívott.. szerencsétlen pont kifogott 2 olyan hetet, amikor NAGYON elfoglalt vagyok. Nem tehetek róla.

Elmondtam neki hogy jövőhéten érnék rá, ha az neki megfelel.

Erre megsértődött:D és letiltott.

Na szerintem ez nevetséges. Általában ráérnék ez tényleg most így jött ki, erre egy vadidegen megsértődik hogy nincs rá időm.

Véleményem szerint ha akarna találkozni azt az 1 hetet még kibírna..na mindegy.

2020. okt. 14. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Én rá érek jövő héten 🙂

22F

2020. okt. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!