Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alacsonyabb pasival jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsonyabb pasival jött össze, engem meg lekoptatott, pedig magas, kigyúrt vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom hogy beképzelten hangzik, de mások szerint helyes arcom van, magas vagyok, izmos. 183 cm magas vagyok. Soha nem voltam nagydumás csajozógép, szeretek lassabban közeledni, sokat beszélgetni, igazán jól megismerni az adott nőt. Türelmesnek és kedvesnek mondtak eddig. Próbálkoztam nemrég egy lánynál, ő olyan kis aranyos, cuki nő. De megmondta, hogy sajnálja de nem fog menni. Akkor alakult neki egy másik pasival, akivel össze is jött. Ismerem is, se nem magas, se nem izmos. A nő elég alacsony, a vállamig se ér, a pasi pedig alig magasabb nála.

Tudom, hogy gázul hangzik de valahol sérti az egómat 😅 Hiszen itt is sokszor olvasom, hogy a nőknek milyen fontos a magasság. Mivel tudhatott többet? Jártatok már így? Vagy van itt ilyen alacsony pasi akinek sikerült “megszerezni” egy aranyos, szép csajt?

nov. 30. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
A külső nem minden. Én sem jönnék össze senkivel csak azért, mert magas és izmos. EZzel nem azt akarom mondani, hogy neked nincs más pozitív tulajdonságod a külsődön kívül, de a csajszi a másik pasiban megtalálta, akit keresett, aki hozzá illik.
nov. 30. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
És még a f.rkad is nagy, és sportautód van
nov. 30. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Lehet úgy megdugta a pasi mint még előtte senki xdxd
nov. 30. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Őbelé szeretett bele és ennyi. Az csak egy dolog, hogy magas és izmos vagy. Lehet neki be se jön.
nov. 30. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Nem az exem vagy véletlenül? :D Ő volt az, aki a szememre vetette, hogy amikor elhagytam a (most már) férjemért, akkor nem értette, hogy lehetett ez ("biztosapénzéértmertnekinagyobbautójavanmintnekem"), mikor ő sokkal jobb képű, magasabb, izmosabb. Oké, valószínűleg ha nők sokaságát kérdeznénk, valószínűleg valóban ő jött volna ki jobb képűnek, a magasság meg izomtömeg meg ugye tényszerű adatok, de ettől még nem ez számít. Főleg nem hosszú távon.

Ha neki tetszik a másik jelölt is, akkor onnantól kezdve a centik, a kilók meg úgy általában bármi, nem számít. Te is tetszel neki, ő is tetszik. Ezen túlmenően egyéb kvalitások számítanak. És lehet, hogy azzal a sráccal már régebb óta ismerkedett és kezdett kialakulni az érzelem. Örülj neki, hogy ennyire korrekt volt a csaj.

Amúgy a legtöbbeknek (nekem is) a magasság csak annyiban számít, hogy _nálam_ legyen magasabb, nem abszolút értékben. Tökmindegy, hány centi, ha nálam láthatóan magasabb, akkor már oké, az már részletkérdés, hogy 5 vagy 30 centivel magasabb. Bináris a skála ilyen szempontból.

nov. 30. 17:10
 6/10 he84 ***** válasza:
Teljesen igaza van az 1-es válaszolónak.
nov. 30. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Tökjó, hogy így figyelsz magadra, egészségedre, megjelenésedre, ez mindenképp növeli az értékedet a társkeresési piacon, és könnyebben válhatsz vonzóvá a nők számára. Ez a helyzet ami történt most semmiképp se von le az értékéből annak a munkának, amit beletettél.

Viszont persze, az hogy kihez vonzódunk, nem feltétlenül múlik a külsőn, és ha a belsőd rendben van, az se jelent semmit akkor, ha a kiszemelted nem a hozzád hasonlókhoz vonzódik, tart érdekesnek vagy bármi...

Egyszerűen most csak nem illettetek össze. Ezt ne vedd magadra... figyelj, ha nem lennél ilyen szinten, lehet szóba se állt volna veled 🤷‍♂️

nov. 30. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Na ugye hogy nem elég a magasság incik?
dec. 1. 05:27
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Látod, ebből is látszik, hogy vannak ennél fontosabb dolgok. És nem attól leszel jó társ, hogy magas vagy, és gyúrsz.
dec. 1. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Eleve alakulóban volt már neki a kapcsolata, mégis miért kellett volna ezt eldobnia a kedvedért?

Tudom, nem trendi felfogás, de nekem sem szokásom próbálgatni az embereket, mint a cipőt. Ha ismerkedem, akkor arra az egyre koncentrálok és ha tetszik és működőképesnek érzem a dolgot, marhára nem fog érdekelni a többi.

dec. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!