Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy nagyon magas vagyok tényleg ilyen sokat segít az ismerkedésben, mint ahogy a haverom mondta? Milyen lenne, ha 10 vagy 20 centivel alacsonyabb lennék?
Felfigyelnek rád, de sokaknak lehet túl magas vagy.
Ha 10 centivel alacsonyabb lennék, kevesebb nőnek tetszenék? 187-el nem, valamennyivel többnek.
És ha 20 centivel? 177-el már sokkal kevesebbnek.
197 már nálam is a felső határ. 187 teljesen ideális, ott több nőnek tetszenél.
177 szerintem már marha kevés, bár én 171 vagyok, egy 160 magas nőnek a 177 is pont jó.
Hm, köszönöm a válaszokat, bár nem pont egyéni véleményekre gondoltam, hanem egy ilyen általánosabb kibeszélésre. Mármint azt tudom, hogy szerintem is vannak nők, akiknek már túl magas vagyok, akiknek viszont bejön a magasság, náluk még nyerőbb vagyok. Vagy volt már olyan, aki mondta is, hogy túl magas lennék amúgy neki, de mással azért sikerült megfognom.
Igen gondoltam, hogy a 177 már túl alacsony sok nőnek.
5. Nem arányos mi? 197 centisen is lehet valaki sovány, dagadt, vagy izmos-sportos is. Én 100 kg körül vagyok, sportosabb alkatú. Illetve magasságtól függetlenül is nézhet ki valaki aránytalannak, ez a végtagok hosszától is függ, nekem nincs a testemhez képest aránytalanul hosszú lábam vagy karom.
Az exem volt ilyen magas, én 170 vagyok. Nem éreztem jól magam mellette, a magassarkút meg nem szeretem.
A férjem 185, arányos, szép, férfias teste van, és jól nézünk ki együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!