Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon hazudik? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudik? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A héten volt az első randink, társkeresőn ismerkedtünk meg.

Nagyon jó volt egyből éreztem a kémiát meg ő is, még aznap elköszönésnél mondta, hogy szeretne még látni.

Másnap reggel írt, hogy épségben hazaértem-e és hétvégén ráérek-e, mondtam, hogy én is és igen.

Aztán hét közepén beszéltünk pár szót, nem sokat, nem a chatelés nagy embere, aztán semmit igazából.

Kérdeztem ma, hogy mivel én is jól éreztem magam, találkozunk-e a hétvégén.

Aztán írta, hogy ő is jól érezte magát, és találkozhatunk majd, csak haza kellett mennie (nem magyar, de szomszédos országból származik) sürgős eset adódott. Nos a társkeresőn megnéztem, ugyanúgy Magyarországon van, tehát ezek szerint nem ment haza..

Ti elkezdenétek agyalni, hogy hazudik vagy ne vegyem fel ennyire, miért nem lehet megmondani, ha nincs kedve vagy valami, pedig lelkesnek tűnt, nem áll össze a kép, számomra fontos a bizalom és az őszinteség.

Köszi!

tegnapelőtt 17:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
A társkereső pontosan jelzi, hogy hol tartózkodik?
tegnapelőtt 17:20
 2/23 anonim ***** válasza:
39%
Hagyjad ha te ennyire bizalmatlan vagy. De mást is békén.
tegnapelőtt 17:22
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy működik, elvileg akkor jelez ha megnyitod az appot.

Nem vagyok bizalmatlan #2-es de nem ismertük egymást eddig és a mai világban nehéz az elején megbízni a másikban, a bizalomnak ki kell alakulnia.

tegnapelőtt 17:29
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem értem. Akkor honnan tudod, hogy hol van? Csak azt látod, hogy online, nem? Lehet, épp a leveleit törölte.
tegnapelőtt 17:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem, kiírja az app hány km-re van.
tegnapelőtt 17:32
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szóval napokig nem beszéltetetek és te írtál rá ma megkérdezni mi legyen hétvégén? Felejtsd el. Megismerkedett valaki mással 90%.
tegnapelőtt 17:41
 7/23 A kérdező kommentje:
Egy napig nem beszéltünk. Nem aktív annyira telefonon egyébként.
tegnapelőtt 17:41
 8/23 anonim ***** válasza:
55%
Melyik app?
tegnapelőtt 17:49
 9/23 A kérdező kommentje:
Mindegyik társkereső így működik.
tegnapelőtt 17:54
 10/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem, nem így működik 🙂

De legyen igazad 😄

tegnapelőtt 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!