Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon hazudik? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudik? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A héten volt az első randink, társkeresőn ismerkedtünk meg.

Nagyon jó volt egyből éreztem a kémiát meg ő is, még aznap elköszönésnél mondta, hogy szeretne még látni.

Másnap reggel írt, hogy épségben hazaértem-e és hétvégén ráérek-e, mondtam, hogy én is és igen.

Aztán hét közepén beszéltünk pár szót, nem sokat, nem a chatelés nagy embere, aztán semmit igazából.

Kérdeztem ma, hogy mivel én is jól éreztem magam, találkozunk-e a hétvégén.

Aztán írta, hogy ő is jól érezte magát, és találkozhatunk majd, csak haza kellett mennie (nem magyar, de szomszédos országból származik) sürgős eset adódott. Nos a társkeresőn megnéztem, ugyanúgy Magyarországon van, tehát ezek szerint nem ment haza..

Ti elkezdenétek agyalni, hogy hazudik vagy ne vegyem fel ennyire, miért nem lehet megmondani, ha nincs kedve vagy valami, pedig lelkesnek tűnt, nem áll össze a kép, számomra fontos a bizalom és az őszinteség.

Köszi!

tegnapelőtt 17:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Hát, a sürgős eset az is lehet, hogy mondjuk hüvelygombája/prosztatagyulladása lett és orvoshoz kellett mennie, csak nem akarta az orrodra kötni és inkább azt mondta, hogy hazamegy, hogy elkerülje a találka lehetőségét. Én még ismerkednék vele ettől. Úgyis kiderül, hogy hogyan reagál a továbbiakban.
tegnapelőtt 17:57
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván mással van.
tegnapelőtt 17:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Mert hogyan működnek?
tegnapelőtt 17:58
 14/23 A kérdező kommentje:
Férfi az illető
tegnapelőtt 17:58
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Az app nem azt jelzi, hogy pontosan hol tartózkodik, hanem, hogy milyen földrajzi koordinátát adott meg a regisztrációkor.
tegnapelőtt 18:18
 16/23 A kérdező kommentje:
Bumble az app neve, és folyamatosan változik 1-2 km-t. Nem hiszem, hogy a regisztrációs koordinátákat mutatja.
tegnapelőtt 18:22
 17/23 anonim ***** válasza:
70%

Hogy mit csinálj?

Lekoptatod, vagy benyeled a hazugságot.

Esetleg rákérdezel, de úgyis kamuzna.

tegnapelőtt 18:31
 18/23 anonim ***** válasza:
19%
És kinézed belöle, hogy valóban ennyi esze van csak, ha tényleg jelzi az app, hogy hol jár, hogy ilyet hazudjon?
tegnapelőtt 19:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem foglalkoznak ilyesmivel.

tegnapelőtt 19:15
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

Te már most nagyon bele eled magad amivel amúgy nem lenne probléma ( sajnos én is ilyen vagyok).

A " szomszédos országok" pasijairol sajnos már könyvet írhat irhatnek, erre nem vagyok büszke de ez egy anonim oldal.

Külföldön élek és Kb minden fele pasim volt már, legtöbbször én is a tarskereson szedtem fel őket.

Volt olasz, magyar , szlovák, román, bosnyák, szerb.

Higyj nekem ,ha nagyon nagyon tetszettel volna neki és tényleg komolyan érdeklődne, akkor már aznap ,randi után egyből írt volna.

Oké, reggel írt- rendben . ( amúgy nincs rendben)

De utána napokig nem keres ,tehát tuti hogy nem tervez komolyat vagy valami más van a bokorban.

Azért nem koptatott még le ,mert talonban tart.

Szexre ,vagy szexkapcsolatra jó leszel még neki

Az hogy miert ment haza ha egyáltalán haza ment ,nem fontos.

Sokkal inkább valószínű hogy nem ment haza,hanem vagy megismerkedett valaki mással vagy így akart lekoptatni ,de az is lehet hogy párja van ,vagy esetleg otthon van valakije akihez megy.

Sajnos a nyáron én is megismerkedtem egy román sráccal.

Nagy kémia volt ,azt hittem ez az évszázad szerelme.

O is azt éreztette velem hogy Amore amore amore lesz , aztán kiderult hogy otthon egy 2 éves kapcsolata van és engem csak szexkapcsolatra szeretett volna.

Manapság tényleg semmi tisztelet nincs az emberekben a másik iránt, légy óvatos!

Kívánom hogy másképp legyen és semmi sem fix, csak az hogy nem igazán keres és sajnos ez nem jó jel. Akkor is ha nagyon nagyon nem szeret írogatni, hidd el , ha valamit igazán szeretne, már regényt írt volna.

Sajnálom. :-(

Mindenesetre fel a fejjel !!!

Hidd el ,egynap mindketten megtalaljuk az igazit.

Csak vigyázz magadra hogy addig ne sérülj túl sokat.

tegnapelőtt 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!