Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon hazudik? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudik? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A héten volt az első randink, társkeresőn ismerkedtünk meg.

Nagyon jó volt egyből éreztem a kémiát meg ő is, még aznap elköszönésnél mondta, hogy szeretne még látni.

Másnap reggel írt, hogy épségben hazaértem-e és hétvégén ráérek-e, mondtam, hogy én is és igen.

Aztán hét közepén beszéltünk pár szót, nem sokat, nem a chatelés nagy embere, aztán semmit igazából.

Kérdeztem ma, hogy mivel én is jól éreztem magam, találkozunk-e a hétvégén.

Aztán írta, hogy ő is jól érezte magát, és találkozhatunk majd, csak haza kellett mennie (nem magyar, de szomszédos országból származik) sürgős eset adódott. Nos a társkeresőn megnéztem, ugyanúgy Magyarországon van, tehát ezek szerint nem ment haza..

Ti elkezdenétek agyalni, hogy hazudik vagy ne vegyem fel ennyire, miért nem lehet megmondani, ha nincs kedve vagy valami, pedig lelkesnek tűnt, nem áll össze a kép, számomra fontos a bizalom és az őszinteség.

Köszi!

tegnapelőtt 17:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
20-as válaszolónak igaza van.
tegnapelőtt 20:36
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne bohockodjunk, Badoon helyseget, Tinderen km tavolsagot mutatott anno. Es jelezte, ha a masik helyet valtoztatott. Most is lehet barmelyiken ilyen.

Hazudik. Massal is probalkozik szerintem. Meg esetleg ugy allnek szoba vele, ha o keres, es jobban teper, vagy nincs tobb dobasa.

tegnapelőtt 22:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha tetszenél neki, rád írt volna, akkor is, ha nem a chateles embere. Amúgy fel is hívhatott volna. Vagy mégis hogy tartanátok a kapcsolatot a jövőben, ha ő nem hajlandó használni a telekommunikációs eszközöket? Ne vedd már be ezt a süket dumát.
tegnap 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!