Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik nekem? Miért nem szakít velem akkor? Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rájöttem hogy egy nővel találkozgat amikor nekem teljesen mást mond. Azt mondja haverjahoz megy, anyjához, mennie kell ide oda sok kifogás. Tudom hogy egy nővel talizgat látta őket a legjobb barátnőm képet is küldött róla.2019. nov. 14. 17:49
2/7 anonim válasza:
Ha szakít veled, akkor keresnie kell egy új fix puncit, így viszont kényelmesen elvan. TE miért is nem szakítasz vele ezek után?
3/7 anonim válasza:
Jaja, úgy ahogy 2-es mondja.
Ő egy kretén.
Te viszont nem vagy retardált ugye?
4/7 anonim válasza:
De te mièrt nem szakítást ha már így tudsz a dolgairól?
5/7 anonim válasza:
Szerintem a párkapcsolatok azok a felnőtteknek valók. A felnőttek viszont viselkedjenek felnőttként. Mindenki viselje a tettei nyomán kialakult helyzetet. Ha Ő nem tud így tenni, akkor Te tedd meg, hogy kipenderíted a meleg punciból, és az általad nyújtott biztonságból. Tudom aki benne van annak nem könnyű, de lépni kell.
6/7 anonim válasza:
Mással b...ik,ennyi!Te is lépj tovább! Vagy maradj második.
7/7 Fruzs33 válasza:
Hogy mit csinálj?
Szakíts a saját lelki állapotod érdekében.
Ha ilyen nagy dologban a szemedbe hazudott nem tudom miért akarsz még vele maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!