Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá hogy mondja el az igazságot, ha folyton hazudik de én már tudom mi az igazság?
Figyelt kérdés
Tudok egy titkot a páromról, mert fényképes bizonyítékot kaptam arról, hogy mit csinált. Nem kell nagy dologra gondolni, csak atomrészeg állapotban volt. Nem akarom megmutatni neki, mert akkor azt hiszi, hogy kutakodok utána (pedig véletlen jutottam hozzá). Folyton kérdezem hogy mikor rúgott be utoljára és évek távolságáról regél nekem... Van valami csalafinta mód. hogy rávehessem, hogy bevallja magától? Mégsem szeretném ha ez mérgezné meg a kapcsolatunkat, mármint ez a hazugsága.2016. jún. 13. 13:42
1/16 anonim válasza:
Már mérgezi. Ha bevallaná, akkor is zavarna, hogy előzőleg tagadta.
2/16 anonim válasza:
Miért kellene bevallania? Mi vagy te, vizsgálótiszt? Lehet nem is akar már emlékezni rá, szerintem nem kell kellemetlen helyzetbe hoznod fölöslegesen...
3/16 anonim válasza:
Jesszus... őszintén szólva sajnállak téged.... Nem teljesen mindegy hogy mikor rúgott be? Ha nem rendszeresen iszik, és ez csak egy alkalom volt, esetleg ünnepeltek valamit akkor nem teljesen mindegy? És honnan tudod, hogy az a kép nem évekkel régebbi, és akkor nem is hazudott... Amúgy meg lehet hogy pont azért nem mondja el mert csak cirkuszolnál, és nem akar veled vitatkozni.. Nem kell bolhából elefántot csinálni. Nem ez a "titok" lesz az ami megmérgezi a kapcsolatotokat, hanem a te hozzáállásod. Úgyhogy ne foglalkozz vele, ha akarja vagy esetleg rád tartozik majd el fogja mondani...
4/16 A kérdező kommentje:
Rendszeresen szokott inni, sajnos.
2016. jún. 13. 13:53
5/16 anonim válasza:
Miért vagy vele, ha azt írtad, hogy folyton hazudik?
6/16 anonim válasza:
Nem tudom egy párkapcsolatban minek kéne bármiről is hazudni.
Én rákérdeznék, hogy miért hazudik. Amiatt kidobni nem fogod, hogy egyszer berúgott, de a hazugságra való hajlam már általános probléma, ami el fog kísérni mostmár.
7/16 anonim válasza:
Akkor viszont itt nem az a baj, hogy bevallja-e vagy sem (végül is tök mindegy mikor volt), hanem maga az alkoholizmus...
8/16 A kérdező kommentje:
Azért vagyok vele mert szeretem. De az apukája is alkoholista volt és nekem is voltak a rokonságomban kellemetlen dolgok alkoholizmus miatt. Ő is rendszeresen iszik. Nem szeretném, ha alkoholistává válna.
2016. jún. 13. 13:55
9/16 anonim válasza:
A nagy igazság birtokában magadat kellene rávenni egy kis gondolkozásra: Szereted-e annyira, hogy igy hazudosan, ivosan is elfogadod, vagy akkor nem kell neked? Azután meg döntened kell!
10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudnék vele szakítani, ezért lenne jó, ha önként elmondaná és akkor meg tudnánk beszélni, mert akkor nem tűnnék valami detektívnek aki utána kutakodik. Tehát nem érezné azt, hogy jaj sarokba van szorítva és hazudni kell. Most sem értem, hogy ezt miért nem mondja el. Jó lenne ha elejét tudnám venni esetleg további füllentéseknek.
2016. jún. 13. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!