Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vegyem rá hogy mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá hogy mondja el az igazságot, ha folyton hazudik de én már tudom mi az igazság?

Figyelt kérdés
Tudok egy titkot a páromról, mert fényképes bizonyítékot kaptam arról, hogy mit csinált. Nem kell nagy dologra gondolni, csak atomrészeg állapotban volt. Nem akarom megmutatni neki, mert akkor azt hiszi, hogy kutakodok utána (pedig véletlen jutottam hozzá). Folyton kérdezem hogy mikor rúgott be utoljára és évek távolságáról regél nekem... Van valami csalafinta mód. hogy rávehessem, hogy bevallja magától? Mégsem szeretném ha ez mérgezné meg a kapcsolatunkat, mármint ez a hazugsága.

2016. jún. 13. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy képről hogy jött az le, hogy "atomrészeg" állapotban volt? Ha véletlen jutottál a képhez, nyugodtan felhozhatod.
2016. jún. 13. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki alkoholista,mindig hazudik,hogy tudjon inni és letagadja mikor ivott.

Szokj hozzá.

2016. jún. 13. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, amit én tennék...

Egy nyugodt pillanatban felhoznám ezt a témát, hogy te nagyon szereted őt, de úgy érzed, hogy nem őszinte veled. Most szeretnéd megkérdni, hogy mondja el az igazat hogy milyen sűrűn szokott inni, a színtiszta igazat, és akkor nem lesz semmi következmény. De ha most is hazudik, akkor nem sok jövője van a kapcsolatotoknak, mert őszinteség nélkül nincs bizalom a részedről.

Utána vagy elismeri vagy tovább hazudik.

Ha hazudna, akkor én elmondanám neki, hogy tudsz a dologról, tán a fényképet is megmutatnám (bár úgyis tagadni fog), utána kiadnám az útját.

2016. jún. 13. 14:34
 14/16 anonim ***** válasza:
És tényleg dobd ki, ha tovább hazudik... Az én exem apja is alkoholista volt, verte az anyját, úgy menekültek el tőle. 15 éves korától "kocsmázott a haverjaival" és neki feltett szándéka volt ezt tenni 40 évesen is, mert "ő nem fog otthon ülni és lesni mint a nyugdíjasok". 7 évig húztam, addig amíg már fizikális bajom nem lett az állandó hazugságok miatt. Te ne legyél ilyen hülye mint én voltam.
2016. jún. 13. 14:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nekem is hasonló dolgokat mond. :( Nem akar otthon ülni... Unatkozni... Remélem ha rákérdezek akkor bevallja.
2016. jún. 13. 14:50
 16/16 opened paradise ***** válasza:

Tudod miért tartanak a függőknek intervenciót?

Mert amúgy sose szembesülnének vele,maguknak is letagadják.

2016. jún. 13. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!