Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy viselitek ha hazudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek ha hazudnak nektek? Életetek szerelme akiben bíztok hazudik nem egyszer?

Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Örülök neki, pl ha azt hazudja hogy szép vagyok és ilyeneket.
2019. márc. 22. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Leszarom. Ha hazudik, nem ő életem szerelme.
2019. márc. 22. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért vagy együtt vele ha nem ő életed szerelme ? :D akkor mi értelme egy kapcsolatnak ... szerintem semmi ha bizalom nincs és hazudnak egymásnak
2019. márc. 22. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Nyilván azért vagyok vele együtt, mert még nem tudom, hogy hazudik. Ha kiderül, akkor dobom.

Persze ezt így könnyű most mondani. Ehhez nagy önbizalom kell, és megalapozott hiedelem, hogy van nála jobb nő, és lehet is szerezni.

2019. márc. 22. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Próbálkozni kell. Én tudom hogy hazudik... tudom hogy mi van, megkérdezem és hazudik. És nem először. Pl beszélgetsz más lányokkal válasz: nem. Közbe igen. Meg stb
2019. márc. 22. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnék az ilyennel együtt lenni. Csak mentegeti magát, azért hazudik. Én mondjuk azt szeretem ha azért hazudik nekem a párom mert meglepetést csinál, és susmusol a hátam mögött. De azt miattam csinálja, nem saját maga miatt.
2019. márc. 22. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te 1000 százalékban tudod h hazudik neked, akkor miért nem borítasz miért nem lépsz? Így jobb h másokat kérdezel mit tennének v tettek? Én pl nagyot csalódnék, a bizalomnak annyi lenne, ugye onnantól kapcsolat sem húzza sokáig.
2019. márc. 22. 21:39
 8/8 anonim válasza:
Pont most szakítottam 8 év és egy 2 éves gyerek után. Nótórikus hazudozó. Csalt, és hazudott mint a vízfolyás. Rájöttem ,mint a sánta kutyára. Amiben viszont nagyon jó volt, hogy úgy hazudott, hogy semmi nem ült ki az arcára. Próbáltam magam hibáztatni, de nem ez a jó. Akármilyen szar is voltam, ezeket akkor sem volt volna szabad megcsinálnia. Betelt a pohár....
2019. nov. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!