Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok mennyire ment könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire ment könnyen a különálló életetek elkezdése illetve a háztartás vezetése?

Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a háztartás vezetése? Mert Downton Abbey-ben értem, hogy a böhöm nagy házat tényleg vezetni kell, a komornyiknak össze kell hangolnia mindent, de egy normál lakásban hogy lehet vezetni a háztartást? Összehangolom magammal, hogy kimosom a kádat?
2018. dec. 9. 14:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam h mennyire sikerült könnyen a külön álló életed elkezdeni, h mindent neked kell megoldani. Ha fáradt vagy vagy nehéz napod van akkor is kell pl főznöd stb.. szóval már nincs az már anyu esetleg megcsinálta ..
2018. dec. 9. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen költöztem külön, ekkor csak magamról kellett "gondoskodnom". 25 évesen költöztem össze az akkori párommal, aki szintén 25 volt, tudott főzni, mosogatni, mosni, úgyhogy nem volt változás, közösen csináltuk a dolgokat. A férjemmel kicsit más volt a helyzet, neki a korábbi élettársa nem dolgozott, ezért ő csinált mindent otthon, és ezt a férjem jól megszokta. De szerencsére hamar megértette, hogy én dolgozó nő vagyok, tehát a háztartás nem csak a nő feladata. Egyébként ő elég hamar belejött.
2018. dec. 9. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt nehéz.Főzès se nagy ügy,amikor nincs kedvem akkor veszek magamnak útközben vagy valami egyszerű gyorsat csinálok.

A számláim befizetése nem ment azonnal zökkenő mentesen,nagyon kellett spórolnom de akkor a keresetem is alacsonyabb volt.

2018. dec. 9. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez az, rájövök, hogy nem KELL főznöm, ha fáradt vagyok. Rendelek vagy munkából viszek haza.

Sokkal jobb, mert megismerem ezt az oldalamat is. Pl. otthon szülőkkel ha el kellett mosogatni, azonnal kellett. Meg Anyum olyan volt, ha elkezdett valamit, akkor azt csinálta addig, míg nincs kész. Én is próbáltam így, és mindig csak elfáradtam, és nagyobb kupi lett.

Ez a legjobb, nincs kell, nincs görcs, hogy időre meg kell lenni, nincs olyan, hogy ha ablakot van pucolni kedvem, akkor előbb inkább a fürdőt takarítsam, mert nekem ez felel meg.

2018. dec. 9. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

"Ha fáradt vagy vagy nehéz napod van akkor is kell pl főznöd stb.. "

Miert kene? 😊 Akkor rendelek valamit.

Es miert a lanyoktol kerdezed? A ferfiaknak nem kell enni, haztartast vezetni, ha nem anyuvival elnek?

2018. dec. 9. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Viszonylag simán ment. Koliból mentem albérletbe, ahol először csak egy szobát béreltem. Imádtam, hogy az a szoba végre csak az enyém és úgy néz ki, ahogy berendezem. Akkor főzök, amikor akarok, akkor csinálok mindent, amikor akarok. A takarítással voltak gondjaim, nem szerettem sosem, de ezzel is úgy voltam, hogyha két nappal tovább fut a háztartás, hát kit érdekel... Aztán lett egy macskám és egy párom is. Összebútoroztunk, összecsiszolódtunk. Hol ő főz, hol én. A takarítást, házimunkát megosztjuk, így nincs különösebb konfliktus ebből köztünk. Vannak bénázásaim pl. főzésben, de nem élem meg görcsösen. Nevetek rajta egyet és sok pozitív visszajelzést kapok, úgyhogy nincs gond.
2018. dec. 9. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebb volt egyedül élni. Alapvetően szeretek főzni, de nem kellett ha nem volt kedvem. Mindig volt hely a mélyhűtőben egy pizzának a nehéz napok végére. Senkit nem zavart, ha nem aznap mosogatok el. Nem kellett másokhoz igazítani a takarítást, és nem szólt bele senki, hogy hogyan csináljam. Senki nem tette szóvá ha büdös ételt főztem és metált hallgattam mellette, vagy piszkos cipővel szaladtam be valamiért. Mivel nem kellett elvárásoknak megfelelni, úgy osztottam be a házimunkákat ahogy nekem tetszett, ezért kevésbé éreztem nyűgnek.

Mióta a párommal élek megosztjuk a házimunkákat. Néha nehezebb, néha könnyebb így. Míg egyedül beértem egy többnapos szendviccsel ha nem volt erőm főzni, most inkább erőt veszek magamon, mert jobban esik neki a főtt étel. A takarítást is hozzá kell igazítani, mert változó munkarendben dolgozik, és sokszor nap közben alszik. Egy kicsit kényelmetlenebb így, más részről viszont könnyebb. Együtt gyorsabban rendet rakunk és közben szóval tartjuk egymást. Ő is kiveszi a részét a munkából amikor tudja, így nincs okom panaszra.

2018. dec. 9. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyedül jobb, azért sem akarok párkapcsolatot, mert nem akarom ezt a nyomást érezni, hogy főznöm kell (mikor utálok), csak mert egy férfival élek.
2018. dec. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!