Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még a ronda lányok is leépíten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még a ronda lányok is leépítenek, pedig átlagos vagyok. Miért?

Figyelt kérdés

még a ronda lányoknak sem jó egy átlagos kinézetű, de szerény nem egy macsó alkatú fiú?

én próbáltam nem a külsőt nézni, és mivel szép lányoknál esélyem sincs gondoltam próbálkozok a kevésbé helyes lányoknál, de ők is leépítettek.

miért van az hogy van 10 lány és 14 fiú, amiből van 4 jóképű srác és mind a 10 lány ugyanarra a 4 jóképű macsóra vár?

sőt ha kell akár sorba is állnak értük.

2010. nov. 6. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
Érdekes, már bocs, de én neked akartam segíteni, és még én vagyok a köcsög. Most már érthető mi a probléma úgy kompletten veled. Először is bocs, hogy megvédem magam, mert nem vagyok olyan akit csak úgy ócsárolni lehet. Semmi rossz szándék nem volt bennem, de te nagyon el vagy tájolva.
2010. nov. 10. 18:34
 72/74 anonim ***** válasza:
Kérdező, te sokminden vagy, de férfi, ahogy te is írtad, egészen biztosan nem...felejtsd el a nőket inkább!
2010. nov. 10. 19:00
 73/74 A kérdező kommentje:
kit ócsároltam? miért nem vagyok férfi?
2010. nov. 10. 23:20
 74/74 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza és megtudod! Az elejétől...sztem elég rossz emberismerő vagy, már ne haragudj.
2010. nov. 15. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!