Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a ronda lányok is leépítenek, pedig átlagos vagyok. Miért?
még a ronda lányoknak sem jó egy átlagos kinézetű, de szerény nem egy macsó alkatú fiú?
én próbáltam nem a külsőt nézni, és mivel szép lányoknál esélyem sincs gondoltam próbálkozok a kevésbé helyes lányoknál, de ők is leépítettek.
miért van az hogy van 10 lány és 14 fiú, amiből van 4 jóképű srác és mind a 10 lány ugyanarra a 4 jóképű macsóra vár?
sőt ha kell akár sorba is állnak értük.
Mondok nektek valami érdekeset:
A férfiak és a nők párválasztási szisztémája egy ördögi kör, míg az egyik a vele hasonló személyiségűt keresi a másik az ellentétét annak...tulajdonképpen nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, ez biológia.
Azt tapasztaltam, hogy aki rondának vallja magát, akkor az is, de, ha meg vagy elégedve a külsőddel lehet nem jössz be mindenkinek, de a kisugárzásod, hat a környezetedre. Ezt kell kihasználni, magabiztosság, csak ne vigyük túlzásba.
Szóval ha ebből a 14 srácból még, ha nem úgy is érzed nem is tartozol a jóképűek közé, biztos, hogy leszel valamelyik lányra olyan hatással, hogy észrevegyen.
A lányokat a rosszfiúk vonzzák elsősorban, mert abban van kihívás...remélik, hogy kiválasztja a pasi és miattuk képes feladni addigi rossz énjét. Mint a filmekben.
Későn jönnek rá, hogy ez így nem működik, ekkor jössz te. Eszükbe jut, hogy vannak normális emberek is. :D
L/20
Miről beszélsz, felőlem ismerkedhet veled, ha akar. Neked adom, én általánosságban tanácsot adtam neki. Különben is elég gáz, hogy így lestoppolod, mint valami óvodás.
L/20
Különben is ha nem vetted volna észre ennek az oldalnak a lényege, hogy megválaszoljuk mások kérdéseit és tanácsot adjunk! A féltékenységed meg azt bizonyítja, hogy jó tanácsot adtam.
L/20
Még erre szeretnék válaszolni:Különben is elég gáz, hogy így lestoppolod, mint valami óvodás.
L/20 Te fajtádnak mindegy.
Na nézd, már virtuálisan is összeverekednek érted a pasik! Mit akarsz még?
Te nem Ádám vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!