Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még a ronda lányok is leépíten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még a ronda lányok is leépítenek, pedig átlagos vagyok. Miért?

Figyelt kérdés

még a ronda lányoknak sem jó egy átlagos kinézetű, de szerény nem egy macsó alkatú fiú?

én próbáltam nem a külsőt nézni, és mivel szép lányoknál esélyem sincs gondoltam próbálkozok a kevésbé helyes lányoknál, de ők is leépítettek.

miért van az hogy van 10 lány és 14 fiú, amiből van 4 jóképű srác és mind a 10 lány ugyanarra a 4 jóképű macsóra vár?

sőt ha kell akár sorba is állnak értük.

2010. nov. 6. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
67%
Kébzeld én összejönnék vele.Akkor nem vagyok normális?Nem érdekel a külseje.Fontosabb a belső.Csalódtam márt eleget.Boldog akarok lenni.Sokkal fontosabb az ,hogy őszintén szeresd a másikat,és ne csapd be.
2010. nov. 6. 11:00
 22/74 anonim ***** válasza:
40%
Én arra értettem, hogy túlértékeled magad, hogy lehet nem átlagos vagy, hanem ronda! Szted a barátaid megmondják neked, hogy csúnya vagy? Azt kötve hiszem... Az én tapasztalatom alapján a pasik tökéletesen érzik magukat a bőrükben, és csak nagyon kis százalékuk hajlandóak változtatni (pl. elmenni komolyabban sportolni, diétázni esetleg, vagy foglalkozni a hajukkal), míg a legtöbb nőnek ezzel telik az élete.
2010. nov. 6. 11:00
 23/74 anonim ***** válasza:
50%
Mert aki azt irta normális nők,na azok egy pénzéhes nők.Meg más nem érdekli őket csak a pénz.
2010. nov. 6. 11:03
 24/74 anonim ***** válasza:
78%
Amugy milyen jogon szoljátok le a kérdezőt?Honnan tudjátok milyen?Látatok róla képet?Lehet tök jó pasi,csak nincs neki pénze.A legtöbb csajt meg csak a pénz érdekli.Én inkább vagyok egy pénz nélküli pasival aki nem csap be,mint egy pénzzsákkal.
2010. nov. 6. 11:07
 25/74 anonim ***** válasza:
63%

A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:00

Nem, nem jönnél össze vele. Sokan magatoknak se valljátok be, de egy nőnek se kell olyan pasi, aki külsőre nem jön be.

2010. nov. 6. 11:32
 26/74 anonim ***** válasza:
37%

ma 10:09 - vagyok.

alapvetően mindenki a saját "kasztján" belül keres párt magának, persze némi kilengéssel, és ugyan ez csúnya így megfogalmazva, de ez van.

Én arra a hozzászólásra reagáltam hogy a nőket csak a külső érdekli. Na ez így nem igaz. nem csaka külső érdekel egy értelmes nőt.

alapvetően - persze nálam legalábbis - fontos a kinézet annyira, hogy szexuálisan ne taszítson a férfi, mert ha semmilyen körülmények között se mtudom magam túltenni a kinézetén és nem tudok rá felizgulni akkor halott a kapcsolat. De ez nem azt jelenti hogy innentől csak modellférfiakban gondolkozol, mert nem olyan magas az elvárás (bár nekem önmagában egy elég érdekes ízlésem van:D )

Azt viszont hogy a pénz érdekel, teljes mértékben elutasítom. Itt is van ugyan egy átfedés, hiszen a nagymértékű szegénység megronthat egy kapcsolatot, még családon belül is, nem hogy partnerkapcsolatban. De ez megint szélsőséges. Ha két ember szereti egymsát, de nem jutnak kajához, nem tudnak találkozni csak évente egyzser pénzügyek miatt, akkor a kapcsolat tényleg nem valószínű hogy működni fog, mert vannak áthidalhatatlan problémák. De ti nem erről ebszéltek... sok férfi azt hiszi hogy minden nő arra vágyik hogy a férfi ajándékokkal halmozza el, vigye, és fizessen mindent. Na ez már nem igaz.

2010. nov. 6. 11:53
 27/74 anonim ***** válasza:
50%
11:32 - Ezzel nincs is semmi gond, gondolom te sem jönnél össze olyannal akit egy picit sem tartasz vonzónak, mint ahogyan én sem. Vonzalom nélkül pedig esetleg barátság lehet belőle... Ennyi
2010. nov. 6. 11:54
 28/74 anonim ***** válasza:
56%
11:53 - szerintem még az sem teljesen igaz, hogy ahogy te írtad, mindenki a saját "kasztján" belül válogat. Láttam én már nem egyszer (szerintem) gyönyörű nőt átlagos pasival. Most az átlagos alatt egy ápolt, normálisan öltözködő, de közel sem modell arcú srácot értek, míg a barátnője hát hogy is mondjam, 10/10-es volt :)
2010. nov. 6. 12:02
 29/74 anonim ***** válasza:
56%

igen van, első kommentemben erre tértem ki. Valószínűleg a csúnyább pasi ezt kompenzálta valamivel.

Gyakorlatban ez a kasztrendszer-elmélet nem működik láthatóan, pont azért emrt belső tulajdonságokkal lehet kompenzálni. Viszont amikor valaki reálisan (!) gondolkozik a párválasztásrol, akkor elsősorban egy vele kb egyszinten álló embert képzel maga mellé.

2010. nov. 6. 12:12
 30/74 anonim ***** válasza:
Talán azért mert a rondább csajok egyszerűen nem mernek egy ilyen jó csávóval járni mint te, mert úgy gondolják, hogy eslyük sincs, és nem lennél velük.
2010. nov. 6. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!