Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még a ronda lányok is leépíten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még a ronda lányok is leépítenek, pedig átlagos vagyok. Miért?

Figyelt kérdés

még a ronda lányoknak sem jó egy átlagos kinézetű, de szerény nem egy macsó alkatú fiú?

én próbáltam nem a külsőt nézni, és mivel szép lányoknál esélyem sincs gondoltam próbálkozok a kevésbé helyes lányoknál, de ők is leépítettek.

miért van az hogy van 10 lány és 14 fiú, amiből van 4 jóképű srác és mind a 10 lány ugyanarra a 4 jóképű macsóra vár?

sőt ha kell akár sorba is állnak értük.

2010. nov. 6. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Irtam neked levelet olvasd el.Ne hari de nem jó a freemail nem tehetek róla!Tegnap egésznap nemtudtam belépni!!!!!
2010. nov. 9. 09:05
 42/74 anonim ***** válasza:

NEM VAGY ALFAHÍM!!!

Az erős kutya b@szik, te meg wow-ozzál :)

2010. nov. 9. 09:18
 43/74 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Igy márt hiszel nekem? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2010. nov. 9. 09:26
 44/74 A kérdező kommentje:

09:05: köszi, de ezt inkább kihagyom. van annyi tapasztalatom, hogy átlássak az ilyen dolgokon.

sajnálom, hogy így alakult, de nem szívesen kínzom magam.

minden jót!

2010. nov. 9. 09:28
 45/74 A kérdező kommentje:

Nem csak ez volt a probléma...

Szia

2010. nov. 9. 09:29
 46/74 anonim ***** válasza:
Te tudod én komolyan gondoltam.De ugy látszik te nem!!!Gondolom ezért nincs most barátnőd!Nem vagy megértő abszolult!Pl.azt sem érted ha valakinek valami baja van,atól még veled semmi baja!!!!!
2010. nov. 9. 09:30
 47/74 A kérdező kommentje:

1, ha vmi bajod van, közölhetted volna, hogy van vmi bajod

2, Te nem gondoltad komolyan, nem válaszoltál a kérdéseimre, nem is akartál rendesen ismerkedni

3, ilyenből már volt részem, akkor sem lett belőle semmi.

úgyhogy bocsi de ilyenbe nem megyek bele, most nincs kedvem tovább rombolni az önbecsülésemet.

2010. nov. 9. 09:48
 48/74 A kérdező kommentje:

jó küldtem emailt, de a tisztánlátás végett leírtam a feltételeket.

ha elfogadod akkor jó, ha nem akkor nem.

2010. nov. 9. 09:55
 49/74 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem azért nem tudsz normális kapcsolatokat kialakítani, mert ronda/unalmas vagy, hanem mert egy súlyosan sérült, gyanakvó, önbizalomhiányos személyiség vagy. Mielőbb keress fel egy pszichológust, mert ez csak rosszabb lesz és ezt a legkomolyabban mondom!
2010. nov. 9. 12:07
 50/74 anonim ***** válasza:
Nem érdekel sőt örülök ,hogy ilyen!!!!!!Hagyátok békén világos?
2010. nov. 9. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!