Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a ronda lányok is leépítenek, pedig átlagos vagyok. Miért?
még a ronda lányoknak sem jó egy átlagos kinézetű, de szerény nem egy macsó alkatú fiú?
én próbáltam nem a külsőt nézni, és mivel szép lányoknál esélyem sincs gondoltam próbálkozok a kevésbé helyes lányoknál, de ők is leépítettek.
miért van az hogy van 10 lány és 14 fiú, amiből van 4 jóképű srác és mind a 10 lány ugyanarra a 4 jóképű macsóra vár?
sőt ha kell akár sorba is állnak értük.
9:41: ha komolyan gondolod akkor írj egy mailt képpel.
bocsi csak azért van erre szükség, hogy kiszűrjem azokat akik szórakozni akarnak rajtam...
22 vagyok
Már ne haragudj de a stílusod alapján egy 18-25 közötti srác lehetsz, aki szórakozni akar velem.
Ennyire már tapasztalt vagy hogy kiszűrjem az ilyeneket.
én mindenesetre felajánlottam. annyira már tapasztalt vagyok, hogy ne sétáljak bele ilyen egyértelmű csapdákba. sorry :)
"a lányoknak pedig a külső a legfontosabb."
ezt köszönöm a normális nők nevében. mi is szeretünk titeket, kedves előítéletekkel teli férfiak, akik nem képesek átlátni a sok buta nőn, és felülkerekedni egy klisén, amit korántsem lehet ráhúzni mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!