Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna, ha a férfi/nő lakása rendetlen/koszos lenne mikor először mentek oda?
38 éves öreg palit nem fogsz tudni megváltoztatni.
Ha úgy döntesz, hogy folytatod vele, annak az lesz a vége, hogy járhatsz majd a boltba söröket venni, aztan vezetheted a háztartást egyedül:)
Már a látványtól is elkap az undor, ahogy elképzelem hogy vedeli a sört alsógatyában a tv előtt, amíg te munka után takarítasz:D
Hát az első válaszoló leírta az igazat.
A férjemnél (akkor még nem volt a férjem) mikor először voltam nem volt kupi, de patyolat tisztaság sem. Én elég rendmániás vagyok, de pasi viszonyokhoz mérve jól teljesített.
Engem igenis zavar a kosz. Nem kell sterlinek lenni, de az, hogy a tűzhely elindul a kosztól az undorító.
Az pedig, hogy olyan gyakran iszik még rosszabb. Én évente iszok meg max 5 italt. Nem vagyok nagy ivós és szerintem ebben nincs kompromisszum, hogy a párom meg hetente igyon.
Kapsz egy férfi választ is...
Szerintem egy normális férfi képes fejlődni és kompromisszumokat kötni egy jó kapcsolatért. Ha neked tetszik, minden jó, stb. nehogy már kitedd azért mert koszos a lakása, vagy magányában sörözik.
Mond meg neki, hogy legközelebb csak akkor mész fel ha kitakarított :)
Egyeshez csatlakozom. Menta válaszát meg hagyjuk, tőle még nem olvastam olyan választ, hogy valamit ne kéne elnézni az adott férfinek, szerinte mindent meg lehet magyarázni és amúgy mindenkiből lehet tökéletes pár, akkor is, ha most épp szöges ellentéte annak. Hát, ez nem így működik. Ennek a férfinek ez az igényszintje. Mondhatod neki, hogy neked ez a kosz nem jön be, jobb esetben összekapja magát és mondjuk pár hónapig elő tudja adni a rendszeretőt, rosszabb esetben meg benyög valamit, hogy “ja igen, kéne már egy asszony a házhoz, ha ha ha haaa” aztán le van tudva.
Takarítani nem egy nagy tudomány azért. Nálam mindig rend van, tisztaság, mert heti egyszer rá tudom venni magamat, hogy mindent megcsináljak, utána meg egy hét alatt nem lesz minden undorító, ragacsos, zsíros. Hétköznap maximum napi 10 percet szánok a szinten tartásra. Pedig rühellek takarítani, nem élvezem egyáltalán. Mégis rendben élek. Partner meg csak olyan ember lehet, aki ugyanígy áll hozzá, hogy igényli magától, mert én nem fogok más után is ganézni pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!