Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki mocskos, rendetlen, igénytelen, az az is marad?
Találkozgatok valakivel, akinél ordenáré állapotok uralkodnak. Penészes edények, mocsok és zsír kb. mindenhol a konyhában, fel nem törölt kifröccsent foltok, vízkő mindenhol, össze nem szedett hajsználak, porcicák tömkelege, foltos, büdös ágynemű, stb... (Magára sem túl igényes... Sokszor napokig nem fürdik.) Tudja, hogy zavar. Őt az zavarja, hogy ilyen siralmas miliőbe én nem akarok átmenni hozzá. Többször kigányoltam nála, de képtelen volt fenntartani a rendet. Nem műtői tisztaságat várok el, csak olyan környezetet, ahol nem fordul fel a gyomrom, ha pl. étellel kínál. (Volt már ilyenre is példa, akkor is én voltam a szemét.) Mi a véleményetek?
N
Kérdező: Ilyen igénytelen disznóval minek vagy?
1.: Nem, ez nem pénz kérdése. Nekem volt olyan, 2 diplomás csajom, akit ha megláttál az utcán, azt hitted volna valami modellfotózásról jön. Csillogó kocsi. Igényes, új ruha és cipő. Profi haj és mesteri smink. De a lakása...húhhhh...mint azokban a NÉBIH videókban,a bezárt vágóhidakról, meg éttermi konyhákról.
5.
Miért nem? Nem szereted a túrót? Na...olyan joghurt ízű.
Igen, a Torrente.
Az ilyen mocsokturo embereknek eros az immunrendszeruk :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!