Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki mocskos, rendetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki mocskos, rendetlen, igénytelen, az az is marad?

Figyelt kérdés

Találkozgatok valakivel, akinél ordenáré állapotok uralkodnak. Penészes edények, mocsok és zsír kb. mindenhol a konyhában, fel nem törölt kifröccsent foltok, vízkő mindenhol, össze nem szedett hajsználak, porcicák tömkelege, foltos, büdös ágynemű, stb... (Magára sem túl igényes... Sokszor napokig nem fürdik.) Tudja, hogy zavar. Őt az zavarja, hogy ilyen siralmas miliőbe én nem akarok átmenni hozzá. Többször kigányoltam nála, de képtelen volt fenntartani a rendet. Nem műtői tisztaságat várok el, csak olyan környezetet, ahol nem fordul fel a gyomrom, ha pl. étellel kínál. (Volt már ilyenre is példa, akkor is én voltam a szemét.) Mi a véleményetek?

N

2022. dec. 25. 23:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
1%
Pénz kérdés, a szegények igy élnek ennyi!
2022. dec. 25. 23:21
 2/22 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: Ilyen igénytelen disznóval minek vagy?

1.: Nem, ez nem pénz kérdése. Nekem volt olyan, 2 diplomás csajom, akit ha megláttál az utcán, azt hitted volna valami modellfotózásról jön. Csillogó kocsi. Igényes, új ruha és cipő. Profi haj és mesteri smink. De a lakása...húhhhh...mint azokban a NÉBIH videókban,a bezárt vágóhidakról, meg éttermi konyhákról.

2022. dec. 25. 23:27
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
A rendre, tisztaságra való igény nem pénzkérdés. Talán annyit se keres, hogy a vizet kifizesse? Ha nem ez áll fenn, akkor egy igénytelen sz.r, már elnézést. Ez nem fog változni. Ha a penészes edények se zavarták, akkor nincs miről beszélni.
2022. dec. 25. 23:27
 4/22 anonim ***** válasza:
64%
És egy ilyennek is van nője! Bexarok.
2022. dec. 25. 23:29
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha nő lennék, belém aztán nem tenné a...
2022. dec. 25. 23:37
 6/22 anonim ***** válasza:
28%

5.

Miért nem? Nem szereted a túrót? Na...olyan joghurt ízű.

Igen, a Torrente.

2022. dec. 25. 23:40
 7/22 anonim ***** válasza:
31%
Magatol soha nem fog nagyobb rendet tartani, de van, aki valamennyire “nevelheto”, azaz pl. ha megbeszelitek, hogy szerdan es szombaton o mosogat, te meg vasarnap es csutortok, ahhoz tudja tartani magat. Csak le kell fektetni, hogy ez a szabaly es kesz.
2022. dec. 25. 23:56
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Ja, 7-es vagyok, azt elfelejtettem, hogy o maga sem furdok, ilyen esetben viszont nem biztos, hogy pazarolnam ra az idot. Van aki depresszios, es azert hagyja el ennyire magat, de abban az esetben is elobb ezt oldja inkabb meg. Utana randizzon.
2022. dec. 25. 23:58
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
MENEKÜLJ!!!
2022. dec. 26. 00:31
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

Az ilyen mocsokturo embereknek eros az immunrendszeruk :)

38F incel

2022. dec. 26. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!