Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, hogyha a párotok igénytelen a saját szobájában?
Eddig egy szobában éltünk, ami nem volt túl jó, mert borzasztó trehány és kupis, nem igazán foglalkozik ilyen szempontból a környezetével. Én ekkor mindig egy normális szinten próbáltam tartani a dolgot. Neki ugye nincs igénye tisztaságra, és amikor azt kíséreltem meg, hogy esetleg ő is takaríthatna, akkor abból mindig az lett, hogy oké, takarít, de miért nem ér rá később kivinni a szemetet/mosatlant/pizzás dobozokat/műanyagpalackokat, és ezen mindig összevesztünk, szóval egy idő után magamtól csináltam mindent. Azóta szabaddá vált a másik szoba, szóval én átköltöztem ebbe, nagyon jó itt nekem, végre rend van, meg a többi helyiségben is. Örültünk, hogy végre mindenki úgy élhet, ahogy akar, viszont napi párszor átmegyek a szobájába, és ruhák a földön, szétszórt dohány a ruhákon, szőnyegen, íróasztalon, kb mindenhol. Kukába már nem fér a szemét, ott áll mellette nagy halomban, és kb 10-10 energiaitalos doboz meg műanyagpalack. Végülis már az ő szobája, és nem igazán van közöm ahhoz, hogy ő hogy él ott, de felvetődött bennem, hogy vajon zavar-e, hogy önmagától ilyen igénytelen. Igazából ezt még nem tudom, nyilván tudtam, hogy nem egy rendszerető ember, szóval elvileg nem zavar, de nem jó belegondolni, hogy ő ebben jól érzi magát. Pedig talán tényleg nincs hozzá semmi közöm. Nem szívesen megyek be abba a szobába, rossz ránézni, meg aztán söpörhetem le a morzsahalmot a talpamról.
Titeket zavarna, ha a párotok nem lenne igényes a környezetére, de igazából neked ezt nem muszáj látnod?
Az előzőt az elsőnek írtam.
Kettes: igen, ez is volt a fejemben, hogy ez egy általánosabb jelenség. Végülis az apja is ilyen, mit várok én.
Ez már nagyon gáz,már beteges.
Hogy tudsz vele együtt élni?
Azzal hogy átköltöztél, igazából jót tettél neki. Most már senki nem szól neki érte, úgy disznólkodhat ahogy akar. De ezzel nem változott meg az ő gondolkodása!
Nekem az a fura, hogy külön vagytok és NÉHA átmész. ??? Ez milyen párkapcsolat? Az én férjem se rendmániás, közel sem... A férfiak ilyenek című magyarázattal szokott szolgálni hogy miért nem szereti a rendet. De én át nem költöznék evégett, hanem igenis erőltesse meg magát és ha ehhez veszekedésig kell fajulni ám legyen. Mert ha ott nem tart rendet, a konyhában sem fog, az étkezőben..., sehol! Nem csak a szobájában! S nem a cselédje vagyok. Sajnos időszakosan össze kell vele vitatkozni ezen, mert elfelejti mindig egy idő után. Rövid idő után felejtésbe merül.
Nem tudom miért ilyen a legtöbb férfi. Az én környezetemben nem ismerek egy rendszerető pasit sem aki rendet tartana maga körül. De mi ennek az oka? Erre sosem kaptam érdemi választ, csak hogy nekik jó van úgy. Ráér elpakolni... Mondtam má mérgemben, hogy tizenmillióért nem egy putrit vettünk talán, hogy úgy kelljen kinéznie? 😑
Szerintem összejöhet mással az ember, de ebben az esetben nem gondolom hogy a többsége nem az a típusú álompasi, aki főz mos takarít maga és a másik után, rend és tisztaság szerető. Elnézést kérek a kivételtől! Tudom, hogy van olyan legény... Na de hogy még én sem láttam személyesen egyet sem!...
"Az én környezetemben nem ismerek egy rendszerető pasit sem aki rendet tartana maga körül. "
Én meg nagyrészt ilyeneket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!